Legyen szó közterületről vagy a magánkertekről, a rend és tisztaság elengedhetetlen, hiszen a szeméttel teli környezet nemcsak visszataszító látványt nyújt, hanem súlyosan károsítja a természetet is. Sajnos a rohanó világban nem mindig jut idő arra, hogy ezek a területek megfelelően, kellő gondossággal megkapják a nekik szükséges törődést, ezért érdemes olyan szakembereket felkeresni, akiknek ez a hivatásuk.

Amennyiben hozzáértőkre bízná magánkertjének gondozását, mindenekelőtt kezdjék a kertfelméréssel, ugyanis előfordulhat, hogy jóval több gondoskodásra és odafigyelésre van szüksége a kertjének, mint gondolná. Ilyenkor kiváló ötleteket is kaphat a szakemberektől azzal kapcsolatban, hogy hogyan lehetne még harmonikusabbá és rendezettebbé tenni kertjét. A kertfelmérés után elkezdődhetnek a munkálatok, amelyek rövid határidővel befejeződnek, és ha szükséges, a továbbiakban is élhet a kertfenntartás lehetőségével.

Ami már összetettebb, nagyobb precizitást igényel a magánkerteken túl, az az áruház parkolóinak karbantartása. Sajnos nap, mint nap lehet tapasztalni ezeken a helyeken az emberek hanyagságát, rengeteg szeméttel lehet találkozni, arról nem beszélve, hogy a parkoló autóknak nincs lehetőségük árnyékban állni a fák hiánya miatt. Az áruházi parkolók karbantartásának keretein belül lehetőség van gyorsan növő fák telepítésére, gondozására, továbbá a rendszeres területtisztításra, így az áruházak mindig rendezett körülményekkel várhatják a vásárlókat.

Ha bármelyik szolgáltatást szeretné igénybe venni Tolna, Baranya, Zala vagy Fejér megyében, forduljon bizalommal cégünkhöz, a Kapos-Garden Kft.-hez! A kertfenntartás terén több éves tapasztalattal rendelkezünk, így közvetlen környezete kiváló szakértői kezekben lesz. Szolgáltatásainkról további információkat honlapunkon találhat, amelyet a www.kerteszkedjunk.hu címen érhet el. Kérdés esetén hívjon minket telefonon, a 06-30-304-8658-as számon vagy írjon e-mailt az info@kaposkertesz.hu címre!