Fa, fém, beton, műanyag…kerítés manapság rengeteg féle anyagból készülhet! Míg régen a telekhatárok védelme volt a fő feladata, mára már esztétikai szerepe és funkciói is fontosak lettek, de továbbra is nagyrészt a magántulajdon védelme a célja. Hogy milyen kerítést építünk, függ még a domborzati viszonyoktól is, hiszen nem mindegy, hogy milyenek a terep- és az időjárási viszonyok, ha új kerítést tervezünk. A mai, legmodernebb kerítések lehetnek ujjlenyomat-olvasósak, kaputelefonosak, érzékelősek vagy teljesen személyre szabott funkciókkal is bírhatnak, ahogy a kinézetüknek is csak a kreativitás szabhat határokat.

Cégünk, a Szabós Sablon könnyen telepíthető, tartós és dekoratív kerítéspanel sablonokat gyárt már 1996 óta, nálunk szó szerint minden kapható, ami formába önthető! Szolgáltatásainkat magánszemélyeknek is ajánljuk, de számos referenciánk van önkormányzatok, üzemek, közületek által is, így biztos állítjuk, minket nehéz meglepni sablon témában. A hónap terméke nálunk a kerítéspanel sablon, mely több méretben és több kialakításban is rendelkezésre áll megrendelőink számára!

Rusztikus vagy mediterrán? Egyenes vagy íves? Virágos, felhős vagy téglás? A felsoroltakon kívül babás, áttört, román, fonott fa vagy rácsos kerítéspanel sablonokat is talál a Szabó Sablon akciós kínálatában. A 200X50X4 cm vékony műanyagból készült kerítéspanel sablonokat többféle mintával akár már 13.000 Ft /db+ ÁFA kedvezményes áron megvásárolhatja!

Érdekli az ajánlat? Ne maradjon le akciónkról, kattintson a www.keritessablon.hu-ra és nézelődjön kínálatunkban, ahol kerítéspanel sablonokon kívül kerítésoszlop és kerítésfedkő sablonok közül választhatja ki kedvencét. A megrendeléseket 1-2 munkanapon belül a rendelt kerítéspanel sablontól függően postázzuk is.

Ám ha épületszobrászathoz vagy térburkoláshoz szükséges beton és gipsz díszítő elemek sablonjait vásárolná meg, cégünk rendelkezésre áll a kivitelezésben és forgalmazásban is. Vegye fel a kapcsolatot velünk a +36/20-3992-407-es vagy a +36/20-9470-607-es telefonszámok egyikén, vagy a szabosablon@gmail.com e-mail címen!