Települése fejlesztésével foglalkozik, vagy intézmény szabadtéri területének korszerűsítésére kerül sor? Parkosítást végez, és szeretne a gyermekeknek is kedvezni? Különböző játszótéri eszközök elhelyezésével nagy örömet okozhat minden családnak. Lehetősége van a beszerzést és a telepítést egy szolgáltatónál intézni, így gördülékenyen valósíthatja meg a terveket.

A friss levegő, a rendszeres mozgás, a különböző készségek fejlesztése fontos minden gyermek életében. Ebben kiemelt szerepet töltenek be a szabadtéren kialakított játszóterek, amelyek többféle mozgásforma kipróbálására, gyakorlására nyújtanak lehetőséget.

A kisebb gyermekek folyamatosan szeretnének mozogni, keresik az újabb lehetőségeket, a nagyobbak pedig a kötöttségek után futkároznának minél többet, amit könnyen megtehetnek parkos környezetben elérhető játszótéren. Szívesen használják felváltva a különböző játékelemeket, amelyeket fontos kiváló minőségű anyagokból, biztonságosan telepíteni.

Attól függően, hogy mekkora terület áll rendelkezésre, milyen igények vannak, más-más típusú játszótéri eszközöket lehet választani. Annak érdekében, hogy kislányok és kisfiúk is jól érezzék magukat, érdemes minél többféle szerkezettel kedveskedni.

Játék közben:

  • fejlődik a szem-kéz, szem-láb koordináció
  • jobb lesz az egyensúlyérzék
  • erősödik az izomzat
  • könnyen javítható a testtartás.

Gondoskodjon a kisgyermekek felhőtlen szórakozásáról, és a folyamatos fejlődésükről korszerű, biztonságosan használható játszótéri eszközökkel! Ha szeretné a legmegfelelőbb termékeket könnyen megtalálni, és a telepítést hozzáértő szakemberekre bízni, akkor érdemes cégünket, a World 2000 Kft.-t választani. Rugós, vizes, homokos, hálós játékok, játszóházak, hinták egyaránt megtalálhatóak széles kínálatunkban.

A tervezést, a kivitelezést, az elhelyezést, majd a karbantartást is vállaljuk, így teljes körű szolgáltatást vehet igénybe. Tudjon meg többet az általunk nyújtott lehetőségekről a www.world2000.hu weboldalon, és keressen bennünket a 06-93-536770-es telefonszámon, vagy az iroda@world2000.hu e-mail címen!