Manapság gyakran előfordul, hogy az emberek lakóhelyüktől távol vállalnak munkát rövidebb vagy hosszabb ideig. Ennek számtalan oka lehet, de legtöbbször amiatt van ez, mert a lakóhelytől távol sokkal jobban jövedelmezőbb és stabilabb munkahelyet lehet találni. Egy ilyen helyzetben sokaknak a legnagyobb nehézséget a lakhatás megoldása jelenti. Vitathatatlan, hogy óriási a választék az albérletek kínálatában, azonban egyeseknek az árak, másoknak pedig a lakások állapota nem felel meg. Ha valaki negyed- vagy félév erejéig vállal munkát, pár hónapra teljesen felesleges lakást bérelni, ráadásul nem is biztos, hogy a tulajdonosok ennyi időre kiadnák ingatlanjukat. Ha Ön Mezőberényben vagy a város környékén vállalna munkát, és nem szeretne lakást bérelni a munkavégzés időszakára, válasszon munkásszállót!

Az emberek többségének a munkásszállókról zsúfolt, rendezetlen szobák, kisebb lakások jutnak eszébe, azonban a mezőberényi munkásszálló teljesen eltér ettől. A hely kulturált, igényes körülményekkel várja a dolgozókat, az embernek olyan érzete támad a munkásszállóba belépve, mintha hazatért volna. A munkásszálló rendkívül kedvező áron elérhető, ahol a dolgozók valóban nem szenvedhetnek semmiben hiányt. A Mezőberényben található munkásszálló egyik különlegessége, hogy a munka után többféle kikapcsolódási lehetőség is a rendelkezésre áll a helyen. Aki pedig pihenni szeretne, kényelmes szobája várja, ahol WiFi kapcsolat is elérhető, így a munkásszállón mindenki a saját igényeinek megfelelően pihenheti ki a munka fáradalmait.

Ha a dolgozó igényt tart rá, a munkásszállón az étkezés is megoldható.

Foglalja le szállását a Piknik Park Panzió és Szabadidőközpont munkásszállóján! Nálunk modern és rendezett körülmények várják a munkavállalókat is. Ismerkedjen meg Szabadidőközpontunkkal honlapunkon keresztül, amit a www.mezoberenyszallas.hu címen ér el! Ha felkeltettük érdeklődését, és szeretne szállást foglalni vagy bővebb információkra van szüksége munkásszállónkról, keressen minket telefonon, a 06-20-931-4041-es számon vagy írjon e-mailt az info@piknik-park.hu címünkre!