Minden vállalkozásnak szüksége van arra, hogy részletes pénzkezelési szabályzata legyen. Ez nem csupán fontos, de egyben kötelező is a hatályos jogszabályok értelmében. A számviteli törvény kimondja, hogy bizonyos vállalkozásoknak kötelező a pénzügyi szabályzat összeállítása, mérettől és az alkalmazottak számától függetlenül. Természetesen a fellépő változásokkal összhangban a pénzügyi szabályzatot aktualizálni kell és a változások tükrében javítani.

2018-ban a pénzkezelési szabályzat összeállítására megbízott szakembernek segítségére van egy letölthető minta is, ami alapján minden részletet belefoglalhat az új dokumentumba. Ennek megfelelően fel kell tüntetnie a cég pénzkezelésének és pénzforgalmának szabályait, valamint a pénzkezelés és az értékkezelés bizonylati rendjét, továbbá a pénzügyi nyilvántartásokat is.

A www.profitkesz.hu weboldalon minden fontos információt megtalál könyvelő irodánk tevékenységével kapcsolatban. Ismerje meg tevékenységünket és tekintse meg referenciáinkat! Látni fogja, hogy hozzánk fordulhat, ha megbízható partnerre van szüksége a pénzügyei menedzselése céljából. Felkészült és szakmailag kiemelkedő tudással rendelkező kollégáink mindent megtesznek azért, hogy az Ön pénzügyeivel minden rendben menjen. Teljes körű szolgáltatásainkat igénybe véve garantáljuk, hogy vállalkozásánál szabályosan és naprakészen haladnak majd a dolgok. A bérszámfejtéstől a pénzügyi szabályzatok összeállításán keresztül a könyvelésig elvégzünk, és ellenőrzés alatt tartunk minden ide kapcsolódó feladatot, de arra is szakítunk időt, hogy ügyfeleinket ellássuk szakmai tanácsokkal.

Amennyiben úgy dönt, hogy pénzügyei koordinálását és ellenőrzését szeretné könyvelő irodánk szakértőinek kezébe adni, nincs más dolga, mint kapcsolatba lépni velünk a honlapunkon feltüntetett elérhetőségeinken! Írjon nekünk üzenetet az info@profitkesz.hu e-mail címre vagy hívjon minket a +36/30-923-1033-as telefonszámon, hogy minél előbb személyes találkozót szervezhessünk Önnel!