infonegyed.hu

Ha kell egy kis segítség a saját otthon megteremtéséhez, a lakáshitel a megoldás!

2019-06-28 Tervezés

Legyen akár egyedülálló, akár házas, gyermekkel élő, egy otthon az élet alapvető pillére. Ide jövünk haza kipihenni a fáradalmakat, itt lehetünk igazán önmagunk, itt vagyunk biztonságban, itt töltődünk fel, hogy újra belevessük magunkat a mindennapi életbe.

Sokan ódzkodnak az albérletektől, amit meg is lehet érteni, hiszen valaki másé valójában az ingatlan, amit mi otthonnak hívunk, ráadásul bármikor úgy hozhatja az élet, hogy egy újat kell keresni, ami sok szempontból stresszes és nem egyszerű. A gyerekeknek új iskolát kell találni, ha az új lakás túl messze van az intézménytől, a munkahelyre is hosszabb lehet az út. Az albérleti díjak az egekbe szöktek, ha pedig szeretné bővíteni az otthonát, akár csak egy légkondicionálóval, engedélyt kell kérnie, és tulajdonképpen valaki más ingatlanának értékét fogja ezzel növelni. Sok szempontból tehát inkább érdemes a bérleti díj helyett a lakáshitel törlesztőrészletét fizetni, hiszen akkor már azért fizet, ami mindig az Öné marad. Ráadásul a mai lakáshitelek konstrukciói lehetővé teszik, hogy akár az eddig fizetett bérletidíjnál kevesebbet törlesszen havonta, így még félre is tud tenni egy nem várt eseményre, és lássuk be, ezekből rengeteg jön velünk szembe életünk során.

Sokak figyelmét elkerüli, hogy a lakáshitel nem csak új ingatlan vásárlására vagy építésére vehető igénybe! Ha Önnek már van saját otthona, és felújítaná vagy bővítené azt, hogy még inkább kielégítse minden igényét, vagy szeretne egy életre megszabadulni a régi, elöregedett nyílászáróktól, amik az egekbe repítik a fűtésszámlát, akkor is jó választás lehet a lakáshitel.

Ha Ön is eldöntötte, hogy végre egy saját otthonba költözik, vagy felújítaná, bővítené a meglévőt, forduljon bizalommal cégünkhöz, a Pannon-Safe Kft.-hez! Segítségünkkel nem fog elveszni a lakáshitelek rengetegében, bankok és konstrukciók végeláthatatlan áradatában, szakembereink ismernek minden lehetőséget, és a legjobb tanácsokkal látják el Önt! Bővebb információkat honlapunkon talál, amit a www.pannonsafe.hu címen érhet el. Kérdés esetén hívjon bennünket telefonon, a 06-72-222-010-es számon, vagy írjon e-mailt az info@pannonsafe.hu címre, szakértőink valamennyi lakáshitelt érintő kérdését szívesen megválaszolják!