Szeretné egy függőleges csomagológéppel bővíteni az üzem gépparkját? Professzionális berendezést keres, ami minden fronton támogatni tudja a munkafolyamatokat és egyéb módokon is kedvez a vállalatnak? Tekintsük át, melyek azok a szempontok, amiknek érdemes kiemelt figyelmet szentelnie a választásnál!

A csomagolás minősége árulkodik magáról a termékről, és mivel egyre magasabbak az elvárások vevői oldalról, érdemes foglalkozni a csomagolástechnológia kérdésével. Az igények egyszerűen meghatározhatóak; a tasak akkor jó, ha tökéletesen óvja a terméket, ugyanakkor könnyen kezelhető, tehát strapabíró és praktikus.

A függőleges csomagológép kiválasztása ennél mégis sokkal komplexebb, hiszen egyértelmű, hogy gyártói oldalról is meg kell vizsgálni a kérdést:

  • A berendezésnek igazodnia kell a termékhez, vagyis elsőként azt kell megvizsgálni, hogy milyen típusú és űrtartalmú tasakokhoz alkalmazható a kiszemelt gép.
  • A munkafolyamatok hatékonysága kulcsfontosságú, ezért feltétlenül át kell gondolni, mi az a sebesség (tasak/perc), ami megfelel a vállalat célkitűzéseinek.
  • A zökkenőmentes munka érdekében könnyen kezelhető csomagológépet ajánlott választani, ezt támogatja az érintőképernyő vagy éppen a helyi nyelvre lefordítható szoftver.
  • kiterjesztett szerviz intervallumok és a remek háttértámogatás felel azért, hogy a gép minden körülmények között megbízhatóan működjön, ez tehát szintén fontos szempont.
  • Végül nem lehet figyelmen kívül hagyni a gazdaságos üzemelést, amihez egy jól megválasztott gép csökkentett fenntartási költségekkel tud hozzájárulni.

Már tudja, hogy milyen berendezésre lenne szüksége? Cégünk, az ALTRAPACK HUNGARY Kft. többféle típust forgalmaz függőleges csomagológépekből, ezért mindenképpen érdemes körülnéznie nálunk. A kínálatunkban helyet kapó gépek mindegyikéről elmondható, hogy magas színvonalat képvisel, a gazdag választék pedig lehetővé teszi, hogy egyedi igényeihez igazítsa a választást.

Választékunkat máris áttekintheti a www.altrapack.hu weboldalon, amennyiben pedig úgy dönt, hogy ajánlatot kér, esetleg olyan kérdése van, amire nem kapott választ a leírásokból, lépjen velünk kapcsolatba! Várjuk megkeresését a +36-1-783-1884-es telefonszámon és az altrapack@altrapack.hu e-mail címen!