Az épületsüllyedés az egyik legsúlyosabb probléma, ami felmerülhet egy ingatlannal kapcsolatban. Sokan nem is sejtik, hogy érintettek ezen a területen, egyedül csak azt látják, hogy napról napra több átlós irányú repedés is megjelenik a falakon. Nem tulajdonítanak ennek különösebb figyelmet, pedig ez az első figyelmeztető jele annak, hogy cselekedni kell.

Miért jelentkezik épületsüllyedés?

Az, hogy az épületsüllyedés miért jelentkezik, annak főleg két oka lehet. Az egyik, hogy a kivitelezéskor az ingatlan nem megfelelő minőségű, mélységű alapozást kapott. Ez főleg a régebbi típusú épületeknél jelentkezhet, de sajnos nem számít ritkaságnak az sem, hogy pár évvel ezelőtt épült házak is érintettek. Éppen ezért nagyon fontos, hogy az ember a leendő otthonának megépítését mindig profi, lelkiismeretes szakemberekre bízza.

Másrészt azért is jelentkezhet az épületsüllyedés, mert a talaj fizikai jellemzői az évek alatt megváltoztak. Bármelyik kiváltó okról legyen szó, roppant fontos, hogy az épületsüllyedés megállítására jusson kellő idő, figyelem.

Miért kell foglalkozni az épületsüllyedés megállításával?

Amennyiben az érintettek elhanyagolják ezt a problémát, és hagyják, hogy a ház tovább süllyedjen, előbb, utóbb még súlyosabb szerkezeti károk jelentkezhetnek. Végül teljesen lakhatatlanná is válhat az épület, igen balesetveszélyes körülmények alakulhatnak ki. Ha az ember kivárja a végét, annak helyreállítása már sokkal költségesebb és időigényesebb lesz, az egyéb kényelmetlenségekről nem beszélve.

Érintettként Ön is foglalkozzon a problémával, keresse bizalommal a süllyedés megállításához a Mérnök Angyal Kft.-t! Szakszerű megoldásokat kínálunk az ügyfeleknek, velünk egyhamar megszüntetheti a hibákat. Honlapunkon bővebb információkat is találhat rólunk, amit a www.angyalhazak.hu címen ér el.

Ha kérdései lennének, vagy ajánlatra lenne szüksége, lépjen velünk kapcsolatba telefonon a +36-30-3701-601-es számon, vagy küldjön üzenetet az angyalgyorgy@angyalhazak.hu e-mail címünkre! Munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.