Bizonyos műtétek, sérülések után a betegeknek mindenképp számolniuk kell rehabilitációval is annak érdekében, hogy minél hamarabb meggyógyulhassanak. Vannak olyanok, akiknek például gyógytornára kell járni, másoknak pedig már a kardiógépek is segíthetnek a rehabilitációban.

Sok esetben ideiglenesen lenne szükség kardióberendezésekre, éppen ezért nem érné meg beruházni egy drága, professzionális gépre, mert a rehabilitáció befejezésével nem tudnának mit kezdeni az eszközökkel. Megpróbálnak ismerősöktől kölcsön kérni kardiógépet, azonban nekik is szükségük lehet a készülékre a mindennapi mozgáshoz.

Fitnessgép kölcsönzés rehabilitációnál is

A rehabilitációval kapcsolatban is tanácsos gondolni a fitnessgép kölcsönzésre, ami főleg anyagi szempontból nyújt óriási segítséget. Ha valaki betegség, műtét miatt kiesik a munkából, bizonytalanná válhat a bevételi forrása, ilyen időszakokban minden összeg számít, és jobban kell kontrollálni a kiadásokat is.
A fitnessgép kölcsönzés igénybevételével nem fordulhat elő, hogy az ember kifutna a megszabott keretből, így nem kerülhet kényelmetlen, kiszámíthatatlan helyzetekbe. A szolgáltatás igénybevételével az ügyfelek eredeti áruk töredékéért használhatnak a gyógyuláshoz professzionális berendezéseket.

Futópad bérlésre is lehetőség van

A gépek közül nagy népszerűségnek örvendenek a futópadok, amiket rehabilitációhoz is gyakran ajánlanak. A futópad képes kímélni az ízületeket, használat közben a csigolyákat sem éri nagy terhelés. Egy kis mozgás még a léleknek is jót fog tenni, így a betegek testileg, lelkileg fel tudnak töltődni a gép használata után.

Válassza Ön is a rehabilitációhoz a fitnessgép bérlést, forduljon bizalommal a Virtness Centrum Sporteszköz Kölcsönző és Szolgáltató Bt. -hez! Weboldalunkon bővebb információkat találhat a szolgáltatásról, elérhető fitnessgép választékról, amit a www.futopadkolcsonzo.hu címen ér el. Ha kérdezni szeretne, bátran hívjon bennünket telefonon a +36-30-99-22-555-ös számon, vagy írjon e-mailt az info@virtnesscentrum.hu címre!