Vannak olyan területek, amiket új épületek létesítéséhez szeretnének felhasználni a megrendelők. Ilyenkor gyakori, hogy felmerül az igény az épületbontásra, ugyanis a kinézett telken korábbi létesítmény foglalja a területet. A korszerűtlen ingatlanokat sokszor költségesebb lenne felújíttatni, többek között ezért is döntenek az emberek inkább a bontás mellett.

Az épületbontás műveletét egyesek kifejezetten egyszerűnek gondolják. Úgy ítélik meg, hogy ezt a feladatot tulajdonképpen bárki el tudja végezni, így azonnal neki is látnának a munkának, azonban nem célszerű ilyen elhamarkodott döntést hozni.

Helyszíni felmérés nélkül nincs épületbontás!

Bármennyire egyszerűnek is tűnik az épületbontás folyamata, nem szabad a külsőségek alapján véleményt formálni. Tulajdonképpen egy roppant veszélyes műveletről van szó, aminél a szakszerűtlen kivitelezés során bármi, bármikor előfordulhat. Ha nincs kellően átgondolva, felmérve a művelet, úgy egy épületelem akár súlyos baleseteket is eredményezhet.

A helyszíni felmérés során a szakemberek többek között azt is megvizsgálják, hogy adott esetben hogyan tudnák a legbiztonságosabban eltávolítani a meglévő elemeket.

különböző épületek gyakran eltérő feltételek mellett bonthatók biztonságosan. Szakemberek közreműködésével nem jelenthet kihívást a kockázatmentes kivitelezés.

A biztonságos épületbontáshoz szakszerű technikai háttér is kell

Ez esetben a professzionális technikai háttér elengedhetetlen. Korszerű berendezésekkel, eszközökkel nincs lehetetlen a bontás folyamatában, bármilyen helyzetet könnyedén megoldhatnak a szakemberek.

Legyen Ön is az ügyfelünk, a Böhmer Kft. szakszerű megoldást kínál az épületbontáshoz! Az évek során sokféle projektben vettünk részt, szakembereink lelkiismeretesen végzik a munkájukat. Honlapunkon bővebb információkat is talál szolgáltatásainkról, amit a www.bohmerkft.hu címen ér el.

Ha kérdései lennének, vagy ajánlatot kérne, keressen bennünket telefonon a +36-28-559-495-ös vagy a +36-30-9540-790-es számok valamelyikén! E-mail címünkre is írhat, ami a bohmerkft2002@gmail.com.