Vannak olyan helyszínek, épületek, ahol fontos események történtek meg, esetleg híres személyek fordultak meg, vagy éltek ott. Erről sokan mindenképp szeretnének valamilyen formában megemlékezni. Az, hogy esetleg ezzel kapcsolatban valamilyen rendezvény kerüljön megrendezésre, nem minden esetben megfelelő irány, mert egyeseknek lényeges, hogy az adott eseményre vagy személyre folyamatosan felhívják a környéken járók figyelmét. Így jön szóba az emlékmű készítése.

Az emlékmű készítés keretein belül egy időtálló tábla, szobor készülhet, amely képes folyamatosan felhívni az arra járók figyelmét arra, hogy ezen a területen bizony hírességek fordultak meg, vagy jelentőségteljes események történtek meg. Ebben a formában valóban méltó emlék születhet, ami nem csak egyszeri alkalomra szól.

Ahhoz, hogy az emlékmű igényes legyen, és maximálisan megfeleljen az elképzeléseknek, nem lehet az elkészítést a véletlenre bízni. Mindenképp tapasztalt szakembereket kell felkérni a munkára, akik minden tényezőre odafigyelnek, mint például az alapanyag választásra. Időtálló, ízléses emlékművet kizárólag strapabíró, minőségi anyagokból lehet létrehozni.

A DÓR Kőfaragó és Kőrestauráló Kft. vállalja az egyedi emlékművek készítését, a lehető legmagasabb színvonalon. A szakemberek ez esetben tisztában vannak azzal, hogy igen sok minden múlik a munkájukon, ezért precízen, lelkiismeretesen végzik el a feladatokat. A végeredmény egy ízléses és látványos emlékmű, ami hosszú éveken át méltó ereklyeként szolgálhat a területen vagy az épületen.

A DÓR Kőfaragó és Kőrestauráló Kft. -re maximálisan számíthatnak a megrendelők. Álmodja meg Ön is az emlékművet, szakembereink pedig magas színvonalon el is készítik. Szolgáltatásaink rugalmasak, ügyfélközpontúak. Honlapunkon bővebb információkat is talál rólunk, korábbi munkáinkról, amit a www.dorkft.hu címen ér el.

Ha kérdései lennének, hívjon bennünket telefonon a +36-20-912-3031-es számon, vagy küldjön e-mailt a dorkft@gmail.com címünkre! Készséggel állunk az érdeklődők rendelkezésére.