Eljött az október is, és ez azt is jelenti, hogy lassan, de biztosan közelít minden kereskedő legnehezebb időszaka, a december. A legtöbb üzletben, legyen az hagyományos rendszerű bolt vagy webshop, a karácsony előtti hetek óriási forgalomnövekedéssel járnak. Erre érdemes felkészülni, és átgondolni már most, hogy mit tehetünk azért, hogy zökkenőmentesen lebonyolítsuk ezt az időszakot. A webshopok üzemeltetői például az időben történő doboz rendeléssel rengeteg kellemetlenségtől megkímélhetik magukat.

Decemberre nem csak nagyobb raktárkészlettel érdemes készülni, hanem az eladáshoz, illetve a házhoz szállításhoz szükséges eszközökkel is. Ha van lehetőség, akkor célszerű lehet például még egy pénztárgépet beüzemelni, a kiszállításos megrendelésekhez pedig doboz rendeléssel, tömítő anyagokkal és elegendő mennyiségű ragasztóval készülni. A doboz rendeléshez célszerű végig gondolni, hogy várhatóan mekkora dobozokra lesz szükség, melyek lesznek a legnépszerűbb termékek, és az ezekhez ideális méretű dobozokból vásárolni a legtöbbet. A doboz rendelésnek köszönhetően elkerülhetjük, hogy a webshop kifogyjon a csomagolóanyagból, és emiatt akadozzon a kiszállítás.

Cégünk, a Bakator Kft., egyedi csomagolóanyagok tervezését és kivitelezését is vállalja. A hozzánk forduló webshopok így akár a logóval ellátott, mutatós dobozok rendelése mellett is dönthetnek, és ezzel nem csak praktikus csomagolóanyagra, hanem nagyszerű reklámfelületre is szert tehetnek. Rövid határidőkkel és kedvező árakkal állunk ügyfeleink rendelkezésére, érdemes velünk felvenni a kapcsolatot és kérni pontos árajánlatunkat.

Amennyiben az Ön érdeklődését is felkeltettük, bővebb információért látogasson el honlapunkra, a www.bakator.hu weboldalra! Ha további kérdése merült fel vagy részletes tájékoztatást szeretne kérni a doboz rendeléssel kapcsolatban, forduljon bizalommal munkatársainkhoz a +36202232666-os telefonszámon vagy a termeles@bakator.hu e-mail címen, szívesen állunk rendelkezésére! Készüljön velünk a decemberi időszakra, keressen minket már most!