A gyártóipar területén évről évre egyre magasabb elvárásoknak kell megfelelniük a vállalkozásoknak. Különösen a határidők azok, amelyek középpontba kerültek, hiszen gyakran igen szoros tempót kell diktálniuk a cégeknek ahhoz, hogy időben megérkezzenek a partnerekhez a megrendelések.

Emiatt egyre több munkafázist vesz át a technológia azért, hogy lehessen igazodni az igényekhez, azonban még mindig vannak olyan részek, amiknél hagyományos módszereket alkalmaznak. Ilyen lehet például a címkézés.

A kézi címkézés ideje lejárt

Egyesek megszokásból ragaszkodhatnak a kézi címkézéshez, azonban erről jobb lemondani. Ennek a megoldásnak több hátránya is van, elég csak a munkavállalók terheire gondolni. Minél többet vállalnak a dolgozók, annál jobban veszítenek energiájukból, így pedig nehezen koncentrálnak, ami főleg a munkájuk minőségén tükröződik vissza.

A kézi címkézést a legrutinosabb kollégák sem tudják úgy végezni, hogy azzal lehessen igazodni a szoros határidőkhöz. Be kell látni, hogy ennek a technikának leáldozott az ideje, és célszerű biztosra menni a címkézőgépekkel.

Címkézőgéppel gyorsabb, hatékonyabb a munka

A címkézőgéppel sokkal minőségibb munkát lehet végezni úgy, hogy közben a határidőkre is oda lehet figyelni. Bátran lehet tekinteni befektetésként is a berendezésre, amely olyan sebességgel tud dolgozni, amit egyetlen manuális technika sem tud felülmúlni.  Erre a tempóra óriási szükség van ahhoz, hogy a napi munkát el lehessen végezni, bonyodalmak és késések nélkül.

A címkézőgéppel kifogástalan munkát végezhet, vállalkozása fellendülhet, szerezze be a készüléket az EtiSys Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.-től! Ügyfeleinknek a legmodernebb termékeket kínáljuk, amiken keresztül biztosan megtapasztalhatják a címkézőgépek előnyeit.

Honlapunkon bővebb információkat is találhat az eszközökről, amit a www.etisys.hu címen ér el. Ha kérdései lennének, forduljon hozzánk bizalommal telefonon a 06-82-571-144-es számon, vagy küldjön üzenetet az info@etisys.hu címre! Munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.