A valódi bőr rendkívül népszerű alapanyag az autókárpitozás terén, hiszen exkluzív, elegáns megjelenést biztosít a gépjármű belső terének. Mivel a bőr autókárpit állandó használatnak van kitéve, elkerülhetetlen, hogy bizonyos idő után felületi sérülések keletkezzenek rajta, karcolások vagy repedések formájában, emiatt sokat veszíthet lenyűgöző megjelenéséből a bőr.

Érthető, hogy a gépjármű tulajdonosát zavarja a látvány, ezért sokan amellett döntenek, hogy új kárpitot vásárolnak az autós ülésekre, ami igen nagy kiadást jelenthet. Szerencsére a szakemberek nem minden esetben tanácsolják ezt a lépést, hiszen bőrfestéssel még időben kijavíthatóak a felületi sérülések!

Az apróbb sérülésekből keletkeznek a további repedések, amelyek a felület teljes szétszakadását is okozhatják, ám az autó ülés festése megoldást kínál a kisebb, kezdeti sérülések helyrehozására, mellyel megakadályozhatóak a nagyobb károk. A bőrfestésnek köszönhetően jelentős összegek megspórolhatóak, hiszen nem kell a teljes felújításra költenie, csak a szóban forgó hibák javíttatását szükséges megfizetnie.

Az autó ülés festését mindenképp rutinos, a különböző bőrtípusokban jártas szakemberre bízza, hiszen a tapasztalatlanság nagyobb kárt tehet az autó kárpitjában, mint az eredeti sérülés volt. A nem megfelelő anyagok és technika bizony veszélyes lehet a bőrfestés esetében. Az eljárást követően az autókárpit olyanná válik, mintha új lenne, külső beavatkozási nyomokat biztosan nem fog észrevenni!

Ha tapasztalt, megbízható szakemberre van szüksége autó ülés festéshez, keressen minket bizalommal! Színvonalas szolgáltatás keretein belül újjá varázsoljuk bőr autókárpitját! További információkért keresse fel honlapunkat a www.karpitszerviz.hu webcímen, kérdés esetén hívjon minket telefonon, a 06-30-921-8349-es számon vagy írjon e-mailt az info@karpitszerviz.hu címre!

Élvezze ismét autója elegáns megjelenését egy egyszerű trükkel, válassza a bőrfestést!