Legyen szó borászatról vagy pálinkafőzésről, ahhoz, hogy a kész végeredmény minőségi legyen és ízletessé váljon, nemcsak kifogástalan termésre van szükség, hanem megbízható berendezésekre és eszközökre is, amelyeknek köszönhetően a feldolgozási folyamat hatékonnyá válhat. Ezért sose bízza a véletlenre beszerzésüket, inkább tájékozódjon a termékekről és ha szükséges, írjon listát azokról az eszközökről, amelyek elengedhetetlenek lesznek a feldolgozás során!

Ha borkészítéssel foglalkozik, biztos, hogy a lista elejére kell tennie például a szőlődarálót és a borszivattyút, ugyanis a termés feldolgozását többek között ezek az eszközök segítik elő és gyorsítják fel. A feldolgozás mellett az erjesztéshez szükséges tartályokról, musthűtőkről is gondoskodnia kell, hiszen ez a folyamat jelentős mértékben befolyásolja a kész bor minőségét és ízét!

A pálinkakészítés más feldolgozási eszközöket, berendezéseket igényel, értelemszerűen az italok gyártásához biztosan szüksége lesz pálinkafőzőre, emellett pedig méztároló tartályokra, különböző edényekre, hiszen utóbbiak biztosíthatják a pálinkák különleges ízvilágát!

Sokan ezen tevékenységek mellett gyümölcsfeldolgozással is foglalkoznak, hiszen az italok alapját a kiváló gyümölcstermés adja, így a többség igyekszik kihasználni ezt a helyzetet és előnyükre fordítani, annak érdekében, hogy minél változatosabb produktumokat tudjanak biztosítani a vásárlóknak. A pálinkafőzéshez és a borkészítéshez használt eszközök jelentős része alkalmazható a gyümölcsfeldolgozás során is, de bizonyos termékek előállításához nem árt, ha van kéznél például befőző edény!

A minőségi eszközökért keresse fel a Prenker-Ker Kft. kínálatát, ahol számos eszköz, berendezés, kiegészítő közül válogathat! Tekintse meg az árukészletet a www.prenker.hu címen! Kérdés esetén hívjon minket telefonon a 06-20-468-0498-as számon vagy küldjön üzenetet weboldalukon keresztül!