Kiemelkedő eseményre készül, vagy rendszeresen fog rendezvényeken dolgozni? Fedett, egyéni igényeinek megfelelő terület kialakítására van szükség? Akár többször is előnyére válhat az eszköze, ha él az egyedi pavilon gyártás lehetőségével.

Beltéren és szabadtéren egyaránt rendeznek programokat egész évben. Ha szolgáltatóként tevékenykedik, akkor bizonyára igyekszik minél több lehetőséget kihasználni. Az értékesítésre és a kiállításra is van számos lehetőség. A megfelelő környezetet azonban Önnek kell kialakítani.

Kiváló megoldást nyújt a pavilon, amit bárhol könnyen fel tud állítani. A mobilitásnak köszönhetően egyszerűen magával viheti, számos alkalommal hasznosíthatja a szerkezetet. A pavilon gyártása során egyéni kérése szerint dolgoznak a szakemberek, és olyan terméket adnak át, amely teljes mértékben megfelel az elvárásainak.

A kiállításokon, az értékesítő munkákon kívül más esetekben is kiválóan helytáll a pavilon, ezért érdemes mellette dönteni. Az udvarokon, a kertekben, és más szabadtéri vagy akár beltéri környezetben is megteremtheti vele a megfelelő feltételeket. Bármilyen típusú felületre, füvesre és beton aljzatra egyaránt elhelyezhető. A szilárd, stabil szerkezet jól ellenáll a külső hatásoknak, az erős napsütés, a szél, és az esős idő sem okozhat gondot. Egyszerű a felépítése, mégis modern kivitel, gyorsan felszerelhető.

Biztosítsa a célnak leginkább megfelelő környezetet egyszerűen! Gondoskodjon az értékek biztonságáról, valamint a gondtalan munkavégzésről strapabíró pavilon felállításával! Ha hozzánk fordul segítségért, rövid időn belül sor kerülhet a tökéletes szerkezet alkalmazására.

A Hungaplan Ponyvagyártó Kft. munkatársaiként gyors és megbízható megoldást nyújtunk kedvező áron. Olyan pavilon gyártására kerül sor, ami teljes mértékben eleget tesz az elvárásainak. Informálódjon bővebben az általunk kínált lehetőségekről a www.hungaplan.hu weboldalon, és keressen bennünket a 06-96-364057-es telefonszámunkon, vagy a hungaplan@t-online.hu e-mail címen!