Tombol a hőség és mindenki a maga módján igyekszik védekezni a forróság ellen. Akinek anyagi lehetőségei megengedik, ventilátor helyett inkább klímaberendezést vásárol otthonába, ám ebben az esetben mindenképp érdemes kikérni egy szakember véleményét és rábízni a termék kiválasztását, beszerelését!

Az embereknek általában nincsenek megfelelő szerszámaik egy klímaberendezés beszereléséhez, sem hozzáértésük a szakszerű beüzemeléshez, ami nem is csoda, ám éppen ezért fontos, hogy klímaszerelőhöz forduljunk. Ez a megoldás nem csak a beszerelés miatt előnyös, hanem a későbbi klíma javítások, karbantartások miatt is – hiszen így lesz kihez fordulni, ha hirtelen segítségre szorulunk, valamint az éves klíma karbantartás és tisztítás során sem kell újabb és újabb szakemberek után kutatnunk.

Leendő készülékünket kifejezetten erre szakosodott üzletekben vásárolhatjuk meg . A klíma kiválasztása során tekintsük meg alaposan a termékkínálatot, ugyanis nem mindegy, hogy milyen darabot választunk. A jó döntés érdekében nem árt figyelembe venni a klimatizálás fontosabb tényezőit, mint például a hűteni kívánt helyiség méreteit, az ablakfelületek nagyságát, valamint a helyiség tájolását.

A kiválasztott klíma beszerelését ne bízzuk akárkire, ugyanis a szakszerűtlen beüzemelés komoly károkat okozhat mind a készülékben, mind a környezetben. Nagyon fontos a vákuumozás, amely jelentősen befolyásolja a készülék élettartamát, ugyanis a csőrendszerből el kell távolítani a benne levő párát – ellenkező esetben a rendszerben fellelhető hűtőgáz elsavasodik és szétmarja a berendezés kompresszorát. Ezt a lépés egy szakértő biztos nem fogja figyelmen kívül hagyni.

A Textra Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. szakemberei állnak rendelkezésére! További információért keresse fel honlapunkat a www.textra.hu címen! Kérdés esetén hívjon minket telefonon, a 06-1/260-2535-ös számon, vagy érdeklődjön e-mailen, a textra@textra.hu címen! Keressen minket bizalommal!

Ne vegye félvállról a klíma szerelését! Bízza profikra!