Ahhoz, hogy minőségi munkadarabok készüljenek el, nem lehet a felületkezelésüket sem a véletlenre bízni. Mindenképp professzionális technikai megoldásokra van szükség, amik esetében igen magas beruházási költséggel lehetne számolni. Ez a mostani helyzetben nem mindenki számára járható út, ennél jóval fontosabb az, hogy az adott vállalkozás megőrizhesse stabil pénzügyi hátterét.

Szerencsére a bérfestés mellett nincs szükség drága beruházásokra. Napjainkban ez az egyik legkedvezőbb szolgáltatás a cégek számára, amellyel könnyedén oda tudnak figyelni a gazdaságos működésre.

A költségek optimalizálása mellett azért is tanácsos ezt az utat választani, mert így elkerülhetők a hosszú kiválasztási folyamatok, továbbá a munkaterület átalakításával sem kell foglalkozni.

Korszerű megoldások a Knipl Kft.-nél

Akik szeretnék, hogy valóban minőségi legyen a végeredmény, mindenképp a Knipl Kft.-hez forduljanak. Folyamatosan azon dolgozunk, hogy minél modernebb és hatékonyabb megoldásokat kínáljunk ügyfeleinknek.

Új festőberendezéseinknek köszönhetően lehetőségünk van arra, hogy még több megrendelő igényeinek tudjunk eleget tenni.

Az új kataforetikus mártófestő sorral és az automatizált porfestő rendszerrel a nagy megrendelések sem jelenthetnek kihívást. Ügyfeleinknek gyors, megbízható szolgáltatásokat tudunk kínálni, nálunk a legmodernebb felületkezelési eljárásokat próbálhatják ki a megrendelők, a kedvező bérfestés keretein belül.

Hosszú távon számíthat ránk

A bővítéssel, korszerűsítéssel a fő célunk az, hogy folyamatosan az ügyfelek rendelkezésére tudjunk állni, és teljeskörű segítséget tudjunk nyújtani.

A bérfestés minden szempontból jobb alternatíva. Önnek csak le kell adnia rendelését, cégünk pedig rövid határidővel vállalja is a felületkezelést.

Keresse a Knipl Kft.-t, és tapasztalja meg a szolgáltatásaink előnyeit! Honlapunkon bővebb információkat is talál, amit a www.knipl.com címen ér el.

Ha kérdései lennének, vagy szeretne ajánlatot kérni, hívjon bennünket bátran telefonon a +36-74-550-540-es számunkon vagy küldjön e-mailt az info@knipl.com címünkre!