Az asztalok a leggyakrabban használt bútorok közé tartoznak, ugyanis nélkülük elképzelhetetlen egy tanterem, háztartás, vagy irodahelyiség. Többféle típusú asztallal találkozhatunk a boltok kínálatában, de az esetek többségében olyan termékre lenne szükségünk, amely biztosítja a helytakarékosságot. Előny, hogy ha éppen nem használjuk a bútort, egyszerűen tudjuk tárolni, akár szűkebb helyen is. Az ilyen helyzetekre találták ki az összecsukható asztalokat.

Az összecsukható asztalnak sajnos van pár szkeptikus véleményezője, ugyanis sokan azt gondolják, hogy nem elég stabil, masszív szerkezetű az összecsukható lábak miatt. A valóság az, hogy az egyszerűség ellenére rendkívül strapabíró ez a kivitelezés, így nem kell amiatt aggódnunk, hogy munka közben elengedne a tartása.

Minden olyan helyiségbe ajánlott az összecsukható asztal, ahol problémát jelent a szűk tér, legyen szó irodáról, tantermekről vagy otthonunkról. Napjainkban egyre többen bérelnek lakást vagy irodahelyiséget, ezek általában kis térrel rendelkeznek, emiatt elengedhetetlen, hogy praktikus bútordarabokkal rendelkezünk, amiket könnyedén tudunk tárolni vagy kinyitni az ügyfelek, vendégek kedvéért.

Az összecsukható asztalnak számos előnye van: az egyik legfontosabb, hogy nincsen nagy térre szükségünk a tárolásához, köszönhetően az egybehajtható lábaknak. Nagyon sok intézmény számára problémát jelent az asztalok tárolása, ugyanis nem áll rendelkezésre kellő mennyiségű hely, így mindenképp ideális megoldást kell találni erre a problémára.

Az asztalok különböző stílusban, kialakításban kaphatók, így mindenki a saját ízléséhez, belső terének stílusához tudja igazítani a termékeket. A vásárlók körében rendkívül népszerűek az egyszerű, letisztult formák, amelyek bármilyen helyiséghez illenek!

Ha összecsukható asztalra van szüksége, a d. Projekt Bútor Kft. kínálatában megtalálja! További információkért keresse fel honlapunkat a www.projektbutor.hu címen! Kérdés esetén hívjon minket telefonon, a 06-22/503-821-es számon vagy érdeklődjön e-mailen, a projektbutor@projektbutor.hu címen! Várjuk megkeresését!