A modern építészetben nélkülözhetetlenek a látványos és különleges épületelemek. Egy-egy újépítésű társas- vagy irodaház esetében igencsak szabadjára engedik a fantáziájukat a tervezők, az emberek szeme szinte azonnal megakad ezeken az alkotásokon. Ahhoz, hogy a jellegzetes épületelemek megszülethessenek, és a tervezők bátran gondolkodhassanak bármilyen merész ötletben, különböző modern eljárásokra is szükség van. Ha építési szakemberként Ön is szeretne maradandót alkotni az utókor számára, és lenyűgözné megrendelőit a látványos épületelemekkel, gondoljon az idomacél ívelésre!

Az idomacél íveléssel szinte bármilyen egyedi, látványos épületelem életre kelthető. Az eljárás során az épületelemhez felhasználni kívánt idomacélokat az igényeknek megfelelően lehet ívelni, formálni. A technológiával rendkívül precíz végeredmény tud születni, így a tervezőknek később nem lesz nehéz színvonalas munkát kiadni a kezükből.

Az idomacél ívelés nem csupán újépítésű házak esetében nyújthat segítséget, hanem akkor is, ha egy korábbi épületelemet a tulajdonosok szeretnének lecseréltetni. Sok helyen ragaszkodnak ahhoz, hogy a korábbi elemhez hasonló kompozíció kerüljön vissza az ingatlanra. Az idomacél íveléssel ugyanaz az elem könnyedén reprodukálható, így a tulajdonosok ismét élvezhetik az épület egyedi látványát.

Az idomacél ívelés ezen kívül hidak építésekor és beltéri épületelemek, koncerttermek kialakításakor is megoldást nyújthat a tervezőknek. Az ívelt idomacélok felhasználásának csak a fantázia és az igények szabhatnak határt!

Ha szeretné megtapasztalni az idomacél ívelés nyújtotta szabadság előnyeit az építészetben, forduljon bizalommal cégünkhöz, a Stivas Industrial Kft.-hez! Az idomacél ívelés során kiváló munkát végzünk, költséghatékonyan, rövid idő alatt, így velünk megtapasztalhatja az eljárás előnyeit és még az ütemtervhez is tud igazodni. Tájékozódjon a szolgáltatásról weboldalunkon, amit a www.stivas.hu címen ér el! Ha kérdései lennének az idomacél íveléssel kapcsolatban, keressen minket telefonon, a 06-48-477-999-es számon vagy írjon nekünk üzenetet a stivas@stivas.hu e-mail címre!