Az öltözőkabinok legfőbb funkciója elsősorban az, hogy a diszkréciót biztosítsák az átöltözéshez a vendégek számára, ezért elengedhetetlen szempont, hogy milyen kialakítással rendelkeznek. Lehet egy nyilvános fürdőhely bármennyire modern és szép, ha a kabinok nem megfelelő állapotúak, ez befolyásoló tényezőként hat a fürdő látogatottságára.

Az ideális öltözőkabin strapabíró, és ellenáll a környezeti hatásoknak. Egy termálfürdőben vagy uszodában folyamatosan párás, fülledt a levegő, elkerülhetetlen, hogy már az öltözőben is érezzük ennek hatását, ezért mindenképp olyan anyagból készüljenek az öltözőkabinok, amik ellenállnak az állandó nedvességnek, így elkerülhető a penész. Ajánlott az üveg vagy tömör laminált lap, amik nemcsak a higiénikus feltételeket biztosítják, hanem az esztétikumot is. Ezek az anyagok könnyen alakíthatók, különböző színekben állnak rendelkezésünkre, ennek köszönhetően nem kell lemondanunk a harmonikus látványról.

Az öltözőkabinok elhelyezése általában egy síkban történik, amit egy oldalra, vagy egymással szemben helyeznek el. Fontos szempont, hogy igyekeznek úgy alakítani a kabinokat, hogy észrevehető legyen, ha valaki elfoglalja, és most már szinte mindenhol zárható típusokkal találkozhatunk. Belső kialakításnál fontos, hogy legyen legalább egy ruhaakasztó, amire rárakhatjuk az öltözékünket vagy fürdőruhánkat. Sok minden függ a megrendelőtől, így akár nemcsak ruhaakasztóval számolhatunk, hanem kisebb paddal vagy tükörrel is! Az öltözőkabin elemei gyorsan és egyszerűen felépíthetők, így, ha átalakítás történik egy uszodában vagy gyógyfürdőben, akkor könnyen szét lehet őket szerelni.

Az uszodákban, fürdőkben egyetlen helyiségben sem elhanyagolható a higiénia, főleg az öltözőkabinokban! Ezeket a berendezéseket nagyon könnyű tisztán tartani, a felületük simaságának köszönhetően.

Ha vállalkozásában szeretne igényes kialakítású, esztétikus kinézetű öltözőkabinokat, akkor válassza az Ablaknet Kft. termékeit! Kínálatunkat weboldalunkon a www.szaniterfalak.hu címen megtekintheti! Kérdés esetén hívjon minket telefonon a 06-1-354-1800-ás számon, vagy írjon e-mailt a wcfal@ablaknet.hu címre!