Átmeneti időszakokkal nem csak a hétköznapokban lehet számolni, hanem egy vállalkozás életében is, amikor is alkalmazkodni kell a kialakult helyzethez. Ez lehet egy leltár, egy teljes árucsere, vagy egy költözés is. Az ilyen és ehhez hasonló esetekben jelentős mennyiségű munkaerőt kell mozgósítani, továbbá a gyors és hatékony munkához biztosítani kell számukra a megfelelő berendezéseket, például az anyagmozgató gépeket, targoncákat. Mivel egy ilyen eszköz megvásárlása nem kevés pénzbe kerül, érdemes a vállalkozás tulajdonosának mérlegelnie, hogy a későbbiekben milyen rendszerességgel lesz szüksége rá. Ideiglenes, rövid időszakokra nem érdemes nagy költségekbe vernie magát, ezért kedvezőbb, ha a targoncák bérlése mellett dönt!

A targoncabérléssel szinte azonnal biztosíthatja az anyagmozgatási feladatokhoz a praktikus berendezéseket, ugyanis a targonca a szolgáltatás igénybevétele után pár órával már a vállalkozás területére érkezik, majd el is kezdődhet a gyors és hatékony munka. Így nem jelenthet kihívást sem egy nagyobb leltár, sem egy teljes árucsere.

Önmagában már a targoncabérlés szolgáltatása is rendkívül kedvező helyzetet teremt, ugyanis a vállalkozások a teljes vételár töredékéért vehetik igénybe a gépet. Nem kell a cégnek anyagilag megterhelnie magát sem a targonca megvásárlásával, sem a később felmerülő karbantartási és javítási költségekkel, így a tulajdonosok a targoncabérléssel megspórolt pénzt a vállalkozás további fejlesztéseire fordíthatják, ami kedvező helyzetet teremt.

Ha mostanában Önnek is aktuálissá válik az, hogy targoncát béreljen anyagmozgatási feladatokhoz, válassza a Tibatech Kft.-t a kedvező szolgáltatásért! Tájékozódjon a targoncabérlés feltételeiről, gépparkunkról és árainkról honlapunkon, amit a www.targoncaszalon.hu címen érhet el! Kérdés esetén hívjon minket telefonon, a 06-30-277-1252-es számon, vagy írjon e-mailt az info@targoncaszalon.hu címre! Keressen minket bizalommal!