A strandokat kortól és nemtől függetlenül mindenki előszeretettel látogatja, ezért egy strandterület kialakításakor a korosztályok szórakozási – és kikapcsolódási igényeit figyelembe kell venni. Sose feledkezzünk meg a legkisebbekről, akiknek nagy mozgásigényük van, még a forróság ellenére is, ezért olyan játékeszközök beszerzéséről is kell gondoskodni, amelyek biztosítják az önfeledt szórakozást, és az állandó mozgás lehetőségét a gyerekek számára!

Egy strandról nem hiányozhatnak a vizes és homokozós játékok, amelyek nemcsak a derűs pillanatokat garantálják, hanem a gyerekek kreativitásának fejlesztését is! A játékok kialakításának, funkciójának köszönhetően a kicsik egy percig se unatkoznak, lefoglalja őket a homok és víz együttes élménye.

A vizes játékok, spray elemek különleges élmények mellett, tapasztalatot és biztonságot adnak a gyerekeknek, bevezetik a legkisebbeket a vízi világba, ennek köszönhetően később nem fognak félni a víztől, és bátran csobbannak a habokba!

A homokozós játékok tengerparti körülményeket teremtenek, így elmaradhatatlan a közös homokvár építése! A gyerekek egyenesen rajonganak a homok struktúrájának köszönhetően az építésért, ugyanis újra és újra egyedi és látványos építményeket, formákat tudnak alkotni belőle, ezáltal fantáziájuk is jobban kibontakozhat!

A strandjátékok megfelelnek a biztonsági előírásoknak, így a szülőknek nem kell attól tartaniuk, hogy gyermekük megsérülne, vagy súlyos balesetet szenvedne a játékok használata miatt. A játékok kivitelezéséért mindenképp kérje szakember segítségét, ugyanis ő gondoskodik a vízi és homokozós játékok megfelelő telepítéséről, rögzítéséről, ezáltal az eszközök biztonsággal használhatóvá válnak!

Gondoskodjon a legkisebbek szórakozási lehetőségéről minőségi vizes és homokozós játékokkal! Az eszközökért és kivitelezésért keresse a World 2000 Kft.-t! Szolgáltatásainkról bővebben honlapunkon, a www.world2000.hu címen tájékozódhat! Kérdés esetén hívjon minket telefonon, a 06-70-948-3770—as számon, vagy írjon e-mailt az iroda@world2000.hu címre!