A hőszivattyús berendezésekkel kapcsolatban a szakemberek gyakran javasolják a fan coilokat, másnéven hőcserélőket, amelyek jól illeszkednek a modern rendszerekhez. A szakszerű tanácsadás ellenére egyesek elsőre igencsak idegenkednek ettől a megoldástól, ugyanis több negatív dolgot is lehet hallani a berendezésekkel kapcsolatban, például, hogy hangosak, és nem túl esztétikusak. Amennyiben a felhasználók a Reverso fan coil mellett döntenek, biztosak lehetnek abban, hogy nem fognak csalódni a készülékben!

Reverso fan coil egy kiváló választás a hőszivattyús rendszerekhez, ami maximálisan megfelel a manapság uralkodó elvárásoknak. Már esztétikai szempontból elégedettek lehetnek az érdeklődők, ugyanis a Reverso készülék körültekintő formatervezéssel jött létre. Nagyon vékony, mindössze 12 cm-es, ami egyedülálló a piacon. A Reverso fan coil edzett üveglappal rendelkezik, egyedi kialakítású, nagyon feldobja a környezetet, kiválóan illeszkedik a modern lakberendezési irányzathoz, képes teljesen beolvadni a környezetbe. Sokaknak az összképet látva az lehet az érzésük, mintha a berendezés a minimalista belsőépítészet egy részét képezné. A Reverso fan coil természetesen funkciójában sem okoz csalódást: az inverteres technológiája lehetővé teszi a négy wattos fogyasztást, éves szinten jelentős összegeket lehet megspórolni. A berendezés nagyon masszív, strapabíró anyagokból került legyártásra, rozsdamentes acélszűrője van, ami hosszú éveken át képes betölteni rendeltetésszerű szerepét. A Reverso fan coil WI-FI vezérléssel is rendelkezik, alkalmazása roppant kényelmes, egyszerű.

Tapasztalja meg Ön is a Reverso fan coil előnyeit, és szerezze be a készüléket az ESTÉ-Credit Side Kft.-től! Honlapunkon bővebb információkat is találhat a berendezésről, amit a www.chofu-hoszivattyu.hu címen ér el. A Reverso kiváló párja lehet a CHOFU inverteres hőszivattyúnak. Ha kérdései lennének, vagy árajánlatot kérne, keressen minket telefonon a  +36-20-268-9757-es számon, vagy írjon e-mailt a tibor.sulyok@gmail.com címre!