Ha az embereknek valamilyen okból kifolyólag hirtelen nagyobb összegre van szükségük, de nem szeretnének a félretett pénzükhöz nyúlni, manapság többféle hitel közül válogathatnak. A kínálatból a személyi kölcsönök a legnépszerűbbek, mert ez a leggyorsabb, felvételükhöz pedig nincs szükség ingatlanfedezetre és alacsony kamatúak. Mielőtt Ön is kedvet kapna a személyi kölcsön felvételéhez, nem árt a legfontosabb tudnivalókkal tisztában lennie, így rengeteg kellemetlenségtől, félreértéstől kímélheti meg magát az ügyintézéskor.

Amennyiben személyi kölcsönt szeretne felvenni, az igényléshez mindenképp rendelkeznie kell bejelentett munkahellyel, mert ellenkező esetben biztosan el fogják utasítani a kérelmét. Ezen kívül azok sem kaphatnak személyi kölcsönt, akik közmunkás bért kapnak vagy GYES-en vannak. Az EVA-s vállalkozók és az osztalékot fizetők sem számíthatnak pozitív elbírálásra a személyi kölcsönnél. KATA-s vállalkozók, saját vállalkozásban önmagát foglalkoztató személyek, külföldi jövedelmű munkavállalók, végleges rokkantsági vagy öregségi nyugdíjra jogosultak viszont vehetnek fel személyi kölcsönt.

Csak 18. életévüket betöltött személyek vehetnek fel hitelt, viszont nem ritka, hogy egyes hitelezők magasabb korhatárhoz kötik a hitelképességet. Mielőtt felvenné a személyi kölcsönt, ezzel kapcsolatban mindenképp érdeklődjön az adott intézménynél!

Végül, de nem utolsó sorban elengedhetetlen, hogy okmányai érvényesek legyenek. Sokakkal előfordul, hogy az ügyintézés előtt közvetlenül veszik észre, hogy lakcímkártyájuk vagy személyi igazolványuk érvényességi határideje lejárt, így pedig nem lesz zökkenőmentes az ügyintézés.

Ha Ön is szeretne felvenni személyi kölcsönt, forduljon bizalommal cégünkhöz, a Pannon-Safe Kft.-hez, ahol tapasztalt pénzügyi szakértők segítenek Önnek megfelelő konstrukciójú hitelt választani! Tevékenységünkről bővebb információkat honlapunkon talál, amit a www.pannonsafe.hu címen érhet el. Ha időpontot foglalna, vagy kérdései lennének, keressen bennünket telefonon, a 06-72-222-010-es számon vagy küldjön e-mailt az info@pannonsafe.hu címre!