Amikor végső búcsút kell vennünk valakitől, akit szeretünk, az az egyik legnehezebb dolog életünk során. A gyászt mindenki másképp dolgozza fel, de valamennyi érintettnek egyaránt nagy fájdalommal jár ez az időszak, melyet nem csak akkor kell átélnünk, ha egy rokonunkat vagy kedves ismerősünket veszítjük el, hanem akkor is, ha a családtagként velünk élő kisállat távozott az élők sorából. Ha házi kedvencünk veszíti életét, ugyanúgy nehéz döntéseket kell hoznunk, hiszen végig kell gondolnunk, mi legyen a sorsa az állat testének. A legkézenfekvőbb megoldás a temetés, azonban azoknak a gazdiknak, akiknek nincs kertjük, erre nem nyílik lehetőségük, és nem is mindenki szeretné így intézni. A kisállat hamvasztás a legjobb választás, ha elérkezett az idő, hogy döntést hozzunk!

kisállat hamvasztásról sokan azt gondolják, hogy az állatmegsemmisítőkhöz hasonló körülmények között zajlik. Ám vannak olyan szolgáltatók, melyek munkatársai tisztában vannak vele, milyen nehéz időszakon mennek keresztül a gazdik, és ezt minden eszközzel igyekeznek megkönnyíteni. Ma már van olyan lehetőség, hogy egy mobil berendezés segítségével a helyszínen történjen a kisállat hamvasztás, melynek köszönhetően akár saját otthonunk megnyugtató környezetében engedhetjük végső útjára kedvencünket. Vannak, akiknek az könnyíti meg a gyászt, ha szertartásos keretek között vehetnek búcsút, aminek teret ad a helyszínen végzett kisállat hamvasztás. Nem kell megbirkóznunk a gondolattal, hogy kedvencünk testét a földbe helyezzük, hiszen ha kisállat hamvasztás mellett döntünk, egy urnában akár meg is őrizhetjük a hamvakat.

Olyan csapatot keres, akik megtesznek mindent, hogy könnyebbé tegyék a gazdik gyászát? Cégünk mindent bevet, hogy ügyfeleinknek minél kevesebb terhet kelljen viselniük a legnehezebb időszakban! Amennyiben szeretné megismerni kisállat hamvasztás szolgáltatásunk részleteit, látogasson el www.tetemszallitasbudapesten.com webcímre, és tájékozódjon honlapunkon! Felmerülő kérdéseit szívesen megválaszoljuk, ha hívja a +36-30-311-7788-as telefonszámunkat vagy üzenetet ír nekünk weboldalunkon keresztül!