Életünk nagy részét a munka tölti ki, ebből kifolyólag többet is tartózkodunk a munkahelyeken, mint otthon, emiatt elengedhetetlen, hogy egy munkahelyi közösségben komfortosan érezzük magunkat, ne feszengjünk. A jó viszonyt kollégáinkkal nemcsak a munka során alakíthatjuk ki, hanem olyan programok segítségével is, amelyeket kifejezetten a vállalkozásban dolgozók számára találtak ki.

A céges tréningeknek számtalan előnye van! Korábban úgy gondolták, hogy a produktivitásnak semmilyen köze nincsen a munkahelyi légkörhöz, vagy hangulathoz, de napjainkban bebizonyosodott, hogy sokkal hatékonyabb és gördülékenyebb a munkafolyamat, ha a kollégák jó viszonyt alakítanak ki egymás között, mernek segítséget kérni a másiktól, és nem utolsó sorban tisztelettel viszonyulnak egymáshoz, mindezt pedig a céges tréningeken sajátítják el!

A kutatások is azt igazolják,hogy a munkát végző csapatok hatékonyságát két tényező biztosan befolyásolja; a tagok munkához való viszonya és az informális csoportstruktúra. Egy vállalkozás vezetőjének mindenképp a cég érdekeit kell képviselnie, és ahhoz, hogy fejlődjön, haladjon előre egy vállalkozás, produktivitásra van szükség, a kollégák lelkesítésére, amit nem segít elő a monoton munka. Jobb kiszakadni a hétköznapokból, és olyan programot szervezni az alkalmazottaknak, ahol a szórakozáson kívül megismerhetik egymást a kollégák, emiatt is szerveznek egyre többször céges karácsonyokat, közös ebédeket. Nagyon sokféle céges tréning áll a rendelkezésünkre, elutazhatunk akár vidékre, de a fővárosban is adottak olyan programok, amelyek garantálják a csapat összekovácsolását!

Lassan egy évtizedes tapasztalattal a hátunk mögött bátran kijelentjük, még nem találkoztunk olyan csapattal, aki ne profitált volna a céges tréning által biztosított minőségi időből! Keresse a Connection2000 Kft.-t és garantáljuk a jó hangulatot, és a produktivitást a kollégák részéről! További információkért tájékozódjon weboldalunkon, a www.conn2000.hu címen! Kérdés esetén hívjon minket telefonon, a 06-1-209-0380-as számon, vagy érdeklődjön e-mailen a h.orsi@conn2000.hu címen!