Gyermekének már alig van ideje arra, hogy javítson az átlagán? Aggódik a bukás veszélye miatt matematikából vagy fizikából? Még van idő jobb jegyeket szerezni, gyermeke pótolhatja a hiányosságokat, és elkerülheti a pótvizsgát! Ha hatékony matek-fizika korrepetáláson vesz részt, rendkívül gyorsan felzárkózhat a többiekhez.

A matek és a fizika órákon való részvételt senki nem kerülheti el, hiszen a kötelező tantárgyak közé tartoznak. Ám sok diáknál előfordul, hogy nem tudja a feladatokat megoldani, vagy problémát okoz az elméleti ismeretek elsajátítása. Ez teljesen érhető, hiszen mindenki más képességekkel rendelkezik, azonban már csak néhány hét van vissza az év lezárása előtt. Ne essen kétségbe, ugyanis gyermekének még lehetősége van az átlagán javítani rövid idő alatt! A legjobb megoldás, ha tapasztalt magántanárhoz fordul segítségért. A két tárgy közül bármelyikkel van gond, matek-fizika korrepetáláson változtathat a jelenlegi helyzeten. Az egész nyarat felszabadultan töltheti gyermeke, ha most tesz azért, hogy megkímélje magát a pótvizsgától, és ebben Ön is segít neki.

Magántanárként nagyfokú hatékonysággal végzem a munkámat matek-fizika korrepetáláson! Az egyéni tudásszinthez és képességekhez mérten tartom az órákat, igyekszem az ismereteket a lehető legvilágosabban és legegyszerűbben átadni. A matek-fizika korrepetáláson gyermeke megszerezheti azt a tudást, amit az elmúlt időben nem sikerült az iskolában. Mindent megteszek annak érdekében, hogy minden diákom jó eredménnyel zárja a tanévet. Tudjon meg többet a tevékenységemről a www.lipovszky-matek-fizika.hu weboldalon!

Segítsen gyermekének bepótolni a hiányosságokat, és felzárkózni, hogy elkerülhesse a bukással járó kellemetlenségeket! Jelentkezzen hozzám matek-fizika korrepetálásra, hogy magasabb szintű tudásra tegyen szert a gyermek! Forduljon hozzám bizalommal a 06-70-532-4476-os telefonszámon, vagy írjon üzenetet a magantanar@lipovszky-matek-fizika.hu e-mail címre!