Ön is szeretné felfrissíteni a ruhatárát? Vagy ajándékot keres valakinek? Mindkét esetben egyedi, különleges megoldásra törekszik? Van egy remek hírünk! Forduljon bizalommal a Pólóparadicsom Kft.-hez, majd döntsön Ön is az egyedi pólók, illetve az online póló tervezés mellett!

Ha mindenképpen a hétköznapitól eltérő, teljesen egyedi és különleges kivitelezés érdekli, az online póló tervezés a legjobb választás. Miért? Weboldalunkon az egyedi póló készítés csupán néhány kattintás, miközben a végeredményt illetően csak a képzelet szabhat határt ötleteinek! Hogyan működik honlapunkon az online póló tervezés?

Miután eldöntöttük, hogy női vagy férfi, illetve V-nyakú pólót / atlétát / galléros pólót / vagy éppen rövid ujjú mezt (stb.) szeretnénk, ki kell választanunk a színt, a méretet és a darabszámot is. Ezt követően van lehetőség arra, hogy saját mintákat vigyünk fel a pólóra.

Az online póló tervezés a gyakorlatban azt jelenti, hogy a számítógépről vagy a telefonról saját képet tölthetünk fel, majd azt egy kattintással a pólóra húzhatjuk. A képformátumnál a JPEG, JPG, PNG a megengedett. Fontos kiemelni, hogy a kép mérete legyen minél nagyobb, ez ugyanis elengedhetetlen a tökéletes minőséghez. Értelemszerűen minél nagyobb képet töltünk fel, annál szebb lesz a végeredmény. A képeken kívül a szerkesztőfelületünk segítségével egyedi, saját szöveget is tervezhetünk a pólóra. Természetesen a pólókon az elhelyezett képeket / szövegeket bárhová tehetjük, illetve egy gombnyomással igazíthatjuk. A szöveghez magunk választhatjuk ki a kívánt betűtípust, a színt, illetve a méretet is. A felső elejére, illetve hátuljára is szabadon választhatunk mintákat. Az online póló tervezés így valóban gyerekjáték!

Felkeltettük az érdeklődését? Többet megtudna szolgáltatásainkról, illetve árajánlatot kérne az online póló tervezéshez? Kérjük, látogasson el weboldalunkra, hiszen a www.poloforma.hu-n közelebbről megismerheti munkásságunkat! Kérdéseivel, kéréseivel keresse fel bátran kollégáinkat! Kapcsolatba lépje velünk a +36-20/932-33-72-es számon, vagy küldjön e-mailt a poloforma@gmail.com címre! Várjuk jelentkezését / rendelését!