Olyan megbízható, tapasztalt céget keres, melynek szolgáltatásai között a mez nyomtatásfoci mez nyomtatás is megtalálható? Ne keresgéljen tovább, ha profi kivitelezés és kiváló minőségű végeredmény érdekli, forduljon bizalommal a Pólóparadicsom Kft. szakembereihez! Mit kell tudni szolgáltatásunkról?

Fontos kiemelni, hogy különböző sportmezek, focis mezek, biciklis mezek feliratozását, nyomtatását vállaljuk rövid határidővel. Önnek ezúttal kimondott foci mez nyomtatásra Budapesten van szüksége? Kérje bátran szakembereink segítségét!

Forduljon hozzánk bizalommal, hiszen például fehér mezre fotót vagy színes grafikát is tudunk nyomtatni maximum A4 méretben szublimációs technikával. A végeredménnyel garantáltan elégedett lesz, hiszen az elkészült nyomat színei rendkívül élénkek, élethűek, plusz felület egyáltalán nem érezhető az anyagon. Önnek inkább színes foci mez nyomtatásra lenne szüksége? Ebben az esetben is fordulhat hozzánk bizalommal! Színes mezre feliratozást, illetve egyszerű, egy színből álló grafikákat tudunk nyomtatni legfeljebb három színben flex vagy flock fóliával.

Konkrét elképzelései vannak, ráadásul inkább hozott mezre szeretne nyomtattatni? Nálunk még ez is lehetséges! A hozott mez lehet fehér, színes, vagy akár mintázott is (pl. csíkos). A határidők pontos betartásával vállaljuk a mez nyomtatást. Mindez azt jelenti, hogy egy darab mez elkészítési ideje kb. 20-30 percet vesz igénybe. Tíz-húsz darab mez elkészítését 1-2 munkanapos határidővel vállaljuk.

Kíváncsi a további részletekre? Szeretne ajánlatot kérni a mez nyomtatáshoz? Először is kérjük, látogasson el weboldalunkra, hiszen a www.poloparadicsom.hu-n bővebb információkkal várjuk az érdeklődőket, leendő megbízóink közelebbről is megismerhetik munkásságunkat! Amennyiben kérdései, kérései támadnak, kérjük, lépjen velünk kapcsolatba mielőbb! Kereshet minket bátran a +36-20/932-33-72-es és a +36-30/409-94-98 -as telefonszámok egyikén vagy az info@poloparadicsom.hu email címen! Bízza ránk nyugodt szívvel a foci mez nyomtatást!