Régóta keresi a megfelelő ajándékot, vagy esetleg már meg is találta? A csomagolás tervezése során ne elégedjen meg a szokásos, hagyományos papírral vagy táskával! A tökéletes ajándék mellé válasszon egyedi díszdobozt!

Fontos tudni, hogy az ajándék átadásakor nem csak maga az ajándék számít, de az is, milyen a külleme. Számíthat cégünkre, a DÍSZDOBOZ Gyártó és Kereskedelmi Kft.-re, ha díszdoboz rendelését tervezi! Weboldalunkon különböző méretben és kialakításban kínálunk fából készült díszdobozokat, akár egyedi igényekre szabva is.

Manapság egyre többen döntenek a saját készítésű ajándékok mellett, amelyekkel sokkal személyesebbé tehetőek a legkülönfélébb ünnepek. Ilyen esetekben is fontos a megfelelő csomagolás, ami tovább fokozhatja a kreatív meglepetés erejét. Egyedi díszdobozainkban szinte bármi ízlésesen elhelyezhető, legyen szó saját készítésű bon-bonról, különféle italokról, ékszerekről vagy egyéb meglepetésről.

Tudni szeretné, milyen fából készült, egyedi díszdobozt rendelhet webáruházunkból?

– Teás dobozok,
– ékszeres dobozok,
– bon-bonos dobozok,
– italtartó dobozok,
– játékok,
– éremdobozok,
– és egyéb tárolódobozok is megtalálhatóak választékunkban.

Természetesen az elegáns díszdoboz rendelésekor ugyanúgy érdemes szem előtt tartani az ünnepelt ízlését, mint az ajándék kiválasztásánál, hiszen azzal nem csupán a látványos csomagolás garantált, hanem a későbbiekben tárolóként, díszelemként is remekül megállja a helyét a megajándékozott otthonában.

Szeretne még emlékezetesebbé tenni egy ballagást, évfordulót, esküvőt, születésnapot vagy nyugdíjas búcsúztatót? Válasszon egyedi díszdobozt emblémázással! A fából készült, különböző típusú díszdobozokra különböző technikákkal tudjuk elkészíteni az emblémázást: szitázással, szublimálással, UV festéssel vagy gravírozással.

Vegye igénybe szolgáltatásainkat, tegye még személyesebbé és emlékezetesebbé az ünnepi alkalmakat szerettei, munkatársai vagy ügyfelei számára! Válasszon termékeinkből, vagy kérjen egyedi ajánlatot weboldalunkra, a www.diszdobozkft.hu-ra kattintva! Felmerülő kérdés esetén keressen bennünket bizalommal a +36/1-278-2959-es telefonszámunkon, vagy írjon nekünk az info@diszdobozkft.hu e-mail címünkre!