Nem mindennapi művészetet szeretne a közönségnek bemutatni? Díjátadó ünnepséget rendez? A jégművészet a szobrászat egyik ága, amikor a mester nem szokványos alapanyagot használ fel a kifejezéshez.

A cégek az év során sok olyan kiemelkedően fontos rendezvényt szerveznek, ahova várják az üzleti partnereiket, és elismerések átadása is történik. Ezekre az alkalmakra kellemes környezetet választanak, ahol gondoskodnak a dekorációról is.

A jégművészet alkotásai feltűnően szépek és különlegesek, így mindenki tetszését elnyerik, és az ünnepséghez berendezett helyiség csodálatos díszei. A szobrász eleget tesz a kéréseknek, és ezek szerint formálja meg az alapanyagot. A szállítás megoldható még nyáron is a megfelelően hűtött csomagolásban. A megrendelő akár reklámozás céljára is felhasználhatja az elképzeléseinek megfelelően.

Érdemes ilyen szobrokat rendelni esküvőre, évfordulóra és más alkalmakra egyaránt. Ezek az alkotások nem mindennapi látványt nyújtanak, és alkalmasak a hangulat emelésére.

Az elismert szobrász művei rendszeresen jelennek meg külföldön, és itthon is egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek. Érdemes a már elkészült formákat megismerni, amelyek segíthetnek a választásban. Lehetőség van arra is, hogy közönség előtt mutassa be a mester a tudását, így az emberek a saját szemükkel láthatják, hogyan készül el egy kecses forma a jégtömbből.

Ki is lehet próbálni ezt a tevékenységet, ha kellő érdeklődés van rá. A mester szívesen mutatja meg eszközhasználatát, amely során megtekinthető, milyen módon alakul át a kezei alatt egy zord jégdarab.

Válasszon különleges dekorációt a jégművészet alkotásaiból! Bármilyen környezetben szeretne ezzel készülni, színvonalas szolgáltatást nyújtanak az Ice-Art Bt. munkatársai. Megtekintheti a korábbi munkákat, és megismerkedhet más módszerekkel is a jégművészet mellett a www.iceart.hu weboldalon.

Csodaszép, egyedi alkotásokkal teheti szebbé a mindennapokat. Egyéni kéréseivel és felmerülő kérdéseivel hívja a 06-70-9442477-es telefonszámot, vagy írjon az iceart@iceart.hu e-mail címre!