Sajnos nagyon sokan küzdenek a falak penészedésével, ami nem csak esztétikailag előnytelen, hanem az egészségre is káros hatással van hosszú távon. Az olyan ingatlanokban, ahol a falak szinte állandóan nyirkosak, ott gyorsan elszaporodik a penész, csúnya foltokat okozva a falakon és néha a bútorokon is. Ilyenkor elsőként a penészölőt kell bevetni, majd ezután következhet a csiszolás és a festés. Azonban annak, aki nem szeretné újra és újra végigcsinálni ezt a procedúrát, az utólagos falszigetelést ajánljuk, mint végleges megoldást.

Az utólagos falszigetelés a penész megjelenésének okát szünteti meg, azaz a falak nedvesedését. A nyirkos környezet ideális táptalajt jelent neki, ám, ha a páralecsapódásnak elejét vesszük, akkor egy csapásra megszabadulhatunk az örök ellenségtől is. Az utólagos falszigetelés végleges megoldást jelent, vagyis nem lesz többé szükség a penészölőre, és nem kell majd egy-két évente újrafesteni a falakat, hogy eltüntessük az éktelen foltokat. Ezzel hosszú távon rengeteg időt és pénzt spórolhatunk, de az örökös bosszankodástól is megkímélhetjük magunkat. Az utólagos falszigetelést érdemes bevetni mindenhol, ahol gyakori problémát jelent a penész: otthon, a nyaralóban, az irodában, sőt, a pincében is! Az utólagos falszigetelésnek köszönhetően ugyanis a pince is penészmentessé válhat és a mindent átható, kellemetlen dohos szagnak is búcsút inthetünk. Így újra teljes értékű tárolóhelyiségként használhatjuk, nem kell attól tartanunk, hogy az ott lévő dolgainknak is dohos szaga lesz.

Cégünk nagy tapasztalattal rendelkezik az utólagos falszigeteléssel kapcsolatban, és kedvező áron végezzük a szolgáltatást. Amennyiben szeretne róla még többet megtudni, bővebb információért látogasson el honlapunkra, a www.bonasi.hu oldalra! Ha pedig további kérdése merült fel vagy pontos árajánlatot kérne, forduljon bizalommal hozzánk a +36 70 520 6663-as telefonszámon vagy írjon nekünk az info@bonasi.hu e-mail címre, munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére!