A tavasz megérkezésével felbolydul az élet, de nem csupán a természet az, ami felélénkül. Megkezdődnek a munkálatok az ingatlanokon és a telkeken, hiszen ettől kezdve télig ideális az idő arra, hogy különböző projektekkel végezzünk.

Egy ilyen projekt lehet kertépítés, kerti tó kialakítása, de akár építkezés is. Valószínűleg mindegyik projekthez szükség van olyan szolgáltatásra, mint amilyen a tereprendezés is. A tereprendezéshez szükséges gépeket persze nem lehet akárhonnan beszerezni, ahogyan a szakszerű működtetésükhöz szükséges munkaerőt sem.

Forduljon cégünkhöz bizalommal, mert a tereprendezés is egyike annak a területnek, ahol nagyon otthonosan mozgunk! Rendelkezünk olyan jól felszerelt gépparkkal, ami garantálja, hogy minden megbízás határidőre és hibátlanul elkészül. Rendszeresen karbantartott munkagépek és tapasztalt gépkezelők garantálják, hogy az új kert, épület stabil alapokra épüljön. Homlokrakodó, forgó-kotró vagy mini kotró is megtalálható a gépparkunkban.

tereprendezés mikéntje, ára, a munkához szükséges munkagép a terület nagyságától, a munka jellegétől függ, de az is befolyásoló tényező, hogy mennyire könnyen megközelíthető a telek vagy az, hogy milyen típusú talaj borítja be. Egyetlen telek sem teljesen olyan, mint a többi, egyetlen projekt sem ugyanolyan, ezért kell előzetes árajánlatban rögzíteni a paramétereket. Ha mindez megvan, a kijelölt időpontban megtörténik a megrendelt tereprendezés, ami a munkáktól függően akár egy nap alatt is elkészülhet.

www.bohmerkft.hu weboldalon, a Böhmer Kft. honlapján azonnal meg tudja tekinteni, hogy a cég mit kínál Önnek a tereprendezéssel kapcsolatban. Mindenkor kiemelkedő színvonalat nyújtunk ügyfeleinknek. Amennyiben érdekli az ajánlatunk, nincsen más dolga, csak annyi, hogy kapcsolatba lép kollégáinkkal. A bohmerkft2002@gmail.com e-mail címen vagy a +36-28-559-495-ös telefonszámon azonnal tud igényelni személyre szabott árajánlatot a tereprendezésre! Garantáljuk, hogy Ön is elégedett lesz a szolgáltatásainkkal!