Itt a nyár, és vele együtt beindul a rovarszezon is, amikor egy szúnyogháló nélkül az ablak csupán egy jókora nyílás, amin át a legyek, szúnyogok és egyéb rovarok bejuthatnak az otthonunkba. Nem véletlenül népszerű mind a mai napig a szúnyogháló, hiszen a rovarok elleni védekezés leghatásosabb eszköze. Ennek köszönhetően a gyártók sem tétlenkednek, és egyre újabb és újabb típusokkal jelennek meg a piacon, amelyekben csak egyetlen közös van: mind távol tartják a rovarokat.

A legrégebbi szúnyogháló-típus a keretes, amit az ablak nyílásába kell helyezni. Az előnye nyilvánvaló, hátránya azonban, hogy az ablak egészen addig nyitva kell, hogy maradjon, amíg a szúnyogháló a helyén van. Szerencsére könnyen eltávolítható, és később hasonlóan könnyen helyezhető vissza a helyére, ám ez meglehetősen macerás megoldás. Ugyanennek létezik kívülre rögzített változata is, aminél a fent említett problémák már megszűnnek, de az ablakon át csupán szellőztetni lehet így, virágokat öntözni például már nem.

A korszerűbb szúnyogháló-változatok a nyílászárótól függetlenül mozgathatóak, és lehetnek tolóajtós, illetve az ablak és az ajtó nyitásának és zárásának megfelelően mozgatható változatok. Manapság már nem jelent problémát az, hogy szinte minden nyílászáróra készülhessen szúnyogháló.

szúnyogháló alapvető kiegészítője egy otthonnak, amit cégünk, a Huszen Bt. a létező összes típusváltozatban kínál minden kedves vásárlójának. Kínálatunkban a fix keretes, a mobil, a nyíló- és tolóajtós, valamint a pliszé szúnyogháló is megtalálható, így mindenki megtalálhatja az igényeinek és pénztárcájának leginkább megfelelő típust. Keresse fel a www.arnyekrendelo.hu címen elérhető weboldalunkat, és tekintse meg szúnyoghálóinkat, valamint egyéb, árnyékolástechnikai termékeinket!

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését a szúnyoghálók vásárlása iránt, tekintse meg kínálatunkat, ha pedig kérdései lennének termékeinkkel, vagy a rendelés menetével kapcsolatban, vegye fel velünk a kapcsolatot a 06-209-771-267-es telefonszámon, vagy írjon e-mailt a redony@arnyekrendelo.hu címre!