Bútort vásárolni nem mindig könnyű, főleg, ha olyan jelentős darabról van szó, mint egy szekrénysor. Ilyenkor nagyon fontos, hogy alaposan átgondolt döntést hozzunk, hiszen valószínűleg nem egy-két hétre vagy pár hónapra tervezünk a berendezéssel, hanem ennél jóval hosszabb időre. De mi alapján válasszunk szekrénysort? Nos, a válasz nem egyszerű, de az alábbiakban megpróbálunk segíteni.

Az elsődleges szempont mindenképp a méret legyen. Mérjük meg, hogy milyen lenne az ideális, illetve mekkora fér el maximum a tervezett helyen! A hossz, a magasság és a szélesség is fontos! Ezután gondoljuk végig, hogy hozzávetőleg mit tárolnánk benne. Ennek alapján fogjuk tudni eldönteni, hogy inkább nyitott vagy zártabb jellegű szekrénysor lenne praktikus. Ha ruhákat, ágyneműhuzatokat is szeretnénk beletenni, azokhoz érdemes zártat választani, míg ha főleg könyvek, dísztárgyak kapnának helyet rajta, akkor a nyitott is remekül fog mutatni. Ma már a legtöbb szekrénysorban van hely a tévének is, így az is fontos szempont, hogy elférjen rajta a készülék. Természetesen a kinézet is lényeges, olyan szekrénysort célszerű választani, ami jól illik a meglévő bútorokhoz, mind stílusban, mind színben, különben rendetlenség érzetét fogja kelteni a túl sokféle berendezés.

A fenti szempontok mellett gondolni kell a minőségre is. Fontos, hogy stabil, tartós szekrénysort keressünk. Ennek érdekében megbízható céghez érdemes fordulni, ami magas minőségű bútorokat kínál. És végül, de nem utolsósorban, az ár is lényeges, de nem szabad, hogy ez legyen az elsődleges. A szekrénysort hosszú távra vesszük, néhány ezer forint spórolást nem ér meg az, hogy végül megbánjuk a döntést!

Amennyiben az ideális megoldást keresi legújabb bútora beszerzéséhez, jó helyen jár! Látogasson el cégünk weboldalára, a www.butor7.hu weboldalra, ahol megtekintheti szekrénysoraink kínálatát! Ha további kérdése merült fel, keressen minket bizalommal az info@butor7.hu e-mail címen vagy írjon üzenetet a honlapunkon keresztül! Munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére.