infonegyed.hu

Padlócsatorna rendszer hővisszanyerős szellőzéshez

2022-06-30 Ingatlan
Octoplus padlócsatorna rendszer

Otthonunk megfelelő szellőzése rendkívül fontos, de sajnos nincs rá mindig lehetőség, hogy folyamatosan nyitva tartsuk az ablakokat. Szerencsére már van erre is modern megoldás, ráadásul olyan, amivel egyúttal a lakás energiatakarékosságához is hozzájárulunk. Ez az Octoplus padlócsatorna rendszer. Nézzük, mit is jelent ez pontosan és miért érdemes mellette dönteni!

padlócsatorna rendszer előnye, hogy teljesen szigetelt, antibakteriális és a moduláris felépítésnek köszönhetően rendkívül sokoldalú, utólagosan is bővíthető. A rendszer teljesen komplex, használatával az ingatlan szellőzése maradéktalanul megoldható. Az általunk kínált padlócsatorna előnye továbbá, hogy az elemek tartósak, mégis könnyűek, így a rendszer álmennyezetek esetében is használható és nem terheli meg a födémet. Összeszerelése gyors, nem kell napokat szánni az ingatlan szellőzésének megoldására.

Cégünk, a  Hungaro Air Matik Kft., az Octoplus padlócsatorna rendszerrel kapcsolatban nagy tapasztalattal rendelkezik, hosszú évek óta foglalkozunk a forgalmazásával. A kiváló minőség és a megbízhatóság ellenére a padlócsatorna rendszer ára megfizethető. Aki mellette dönt, kedvező árért cserébe építheti ki otthona szellőzését, méghozzá energiahatékony módon, a modern kor követelményeinek megfelelve. Kínálatunkban számtalanféle elem megtalálható, melyek használatával tökéletes, teljesen az ingatlanra szabott rendszer alakítható ki. Igény esetén természetesen szívesen segítünk a termékek kiválasztásában, de komplett rendszerre egyedi árajánlatot is készítünk, így mindenképp érdemes minket felkeresni.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését a korszerű padlócsatorna rendszer iránt, ne habozzon, látogasson el honlapunkra, a www.hungaroairmatik.hu weboldalra, ahol minden információt megtalál és megtekintheti az elemek kínálatát is! Ha további kérdése merült fel vagy egyedi árajánlatot szeretne kérni, forduljon bizalommal munkatársainkhoz a 06 30-863-58-01-es telefonszámon vagy az info@hungaroairmatik.hu e-mail címen, szívesen állunk rendelkezésére!