A rossz hőszigetelésű ajtók, ablakok az egész ingatlan hőszigetelését negatívan befolyásolják. Hiába fűtünk, hiába megy akár egész nap a klíma, ha a levegő folyamatosan cserélődik a nem jól záródó nyílászárókon keresztül. Ennek ellenére sokan nem mernek belevágni az ablakok cseréjébe, hiszen ez egy visznylag nagyobb munkát és anyagi befektetést igénylő művelet. Most viszont sokak számára eljött a várva várt lehetőség, és a nyílászáró csere pályázattal is lebonyolítható!

A nyílászáró csere pályázattal az otthonfelújítási támogatás program keretein belül érhető el. Ez egy olyan állami támogatás, amit a gyermeket nevelő családok vehetnek igénybe. Lényege, hogy a lakás felújítására költött összeg 50%-át, de maximum 3 millió forintot az állam utólagosan megtérít. A támogatás sokoldalú, számtalan munkára igénybe vehető, így például az ajtók, ablakok cseréjére is kihasználható.

Az ablakcsere pályázattal rengeteget spórolhat, aki jogosult a támogatásra. Mivel a család a számlával igazolt költségek felét utólagosan visszakapja, így a régi, rossz hőszigetelésű nyílászárók cseréje most tulajdonképpen féláron megvalósítható. Tudni kell, hogy a támogatás utólagos, vagyis a kivitelezőnek a teljes összeget kell kifizetni, de a gördülékeny visszatérítésnek köszönhetően nem kell sokáig nélkülözni a összeget. Viszont az otthonunk azonnal komfortosabbá válik, ha élünk a lehetőséggel és beiktatjuk a nyílászáró cserét pályázattal. A kellemesebb hőmérséklet mellett a hangszigetelés javulása sem elhanyagolható, ugyanis az új ablakok beépítése után a lakás egyből  csendesebb is lesz. A nyílászáró csere pályázattal nagyszerű lehetőség, amit megéri kihasználni.

Amennyiben az érdeklődését is felkeltettük, látogasson el cégünk honlapjára, a www.movatherm.hu weboldalra! Nagy tapasztalattal rendelkezünk ezen a téren, és az ablakcserét pályázattal is vállaljuk. Időpont egyeztetéshez, illetve bővebb tájékoztatásért keressen minket a +36 96 234 090-es telefonszámon vagy a movatherm@gmail.com e-mail címen!