Kedveli a természetes megjelenést, amit szeretne az ingatlana kialakítása során is előtérbe helyezni? Sok helyen találkozott nádtetővel, amit örömmel látna a saját házán is? Számos előnnyel jár a nád felhasználása, amiről érdemes minél többet tudni, és a tetőszerkezet kivitelezésénél mellette dönteni.

Mindenki szeme megakad a hangulatos, nádtetővel fedett házakon. Néhány évtizede a legtöbben praktikusság szempontjából választották a nádtetős megoldást, hiszen a vízpart közelében rendelkezésre állt a megfelelő mennyiségű természetes anyag. Ma már más okok miatt is szívesen használják ki ezt a lehetőséget. A nádtető a szemet gyönyörködtető látvány mellett kiváló hőszigetelést nyújt, így télen könnyen bent tartható a meleg, nyáron pedig nem okoz gondot a kellemes hűvös biztosítása. Nem kell aggódnia a beázás miatt, az esős, havas időszakokban is kitűnően megállja a helyét a nádtető. Minden esetben alkalmazkodnak a szakemberek az egyéni igényekhez, és az épület adottságaihoz, így nem jelent problémát a tervek pontos elkészítése, majd a precíz kivitelezés az ingatlan méretétől és formájától függetlenül. Nem célszerű a nádtető árán spórolni, ugyanis kiváló minőségű anyaggal, és szakszerű munkavégzéssel hosszabb élettartamú nádtető kivitelezésére kerülhet sor. A nádtető árak függnek attól is, hogy mekkora a tető mérete, és milyen a formája. Találhat olyan szakembereket, akik kedvező áron nyújtanak magas színvonalú szolgáltatást.

Legyen különleges, esztétikus megjelenésű épülete, amit költséghatékonyan tarthat fenn! Használja ki a nádtető alkalmazásának számos előnyét! Több, mint 20 éves tapasztalattal vállaljuk a nádtető kivitelezését, és számíthat ránk a karbantartás során is. A nádtető árát a helyszíni felmérést követően határozzuk meg, így pontosan tudhatja, mekkora összeg kiadására lesz szükség. Kiváló minőségű anyagokkal, precízen dolgozunk, így hosszú évtizedeken át elégedett lehet a nádtetővel. Tudjon meg többet a tevékenységünkről a www.nadteto-straatag.com weboldalon, így biztos lehet benne, hogy megéri a nádtető elkészítését ránk bízni! Vegye fel velünk a kapcsolatot a 06-70-5210738-as telefonszámunkon, vagy a trimexen@gmail.com e-mail címen!