Családi ház, nyaraló, vagy vendéglátóhely építését tervezi, és szeretne különleges megjelenésű ingatlant? Felújításra vár egy régi épület, és még nem tudja, milyen anyagot válasszon a tetőfedéshez? Minden szempontból elégedett lehet, ha nádtető készítése mellett dönt!

Kiváló minőségű tetőfedő anyagok hatalmas kínálatából válogathat mindenki egyéni igényei szerint, amelyek közül egyre többen választják a nádat. Ez a természetes anyag költséghatékony kivitelezést tesz lehetővé, ugyanis nincs szükség erősített tetőszerkezetre. Bármilyen formájú tetőről van szó, a nádtető készítés egyszerűen megoldható. A Balaton környékén biztos, hogy már Ön is látott náddal fedett ingatlanokat. A vízpart közelségének köszönhetően könnyen és gyorsan biztosítható a megfelelő mennyiségű nád, ezért sokan vannak, akik ezt igyekeznek kihasználni. Nádtető készítéssel sokat spórolhat, és komfortos környezetet teremthet! A nád kiváló hőszigetelő képessége által gondoskodik arról, hogy télen ne kelljen sokat fizetni a fűtésért, nyáron pedig a hűtésre alkalmas készülékek működtetéséért. Nem kell aggódni amiatt, hogy beázik a tető, ugyanis ez a kiváló minőségű, természetes anyag nem ereszti át a vizet. A nádtető készítés ára több tényezőtől függ, mint például az épület mérete és adottságai, ezért érdemes előre tájékozódni. Nagyon fontos, hogy hozzáértő szakemberekre bízza a kivitelezést a hibák elkerülése érdekében!

Legyen látványos és biztonságos ingatlan tulajdonosa! Biztosítsa a komfortos környezetet, és gondoskodjon az esztétikus megjelenésről nádtető készítéssel! Vegye igénybe szakembereink szolgáltatását, hogy szakszerű munkavégzésre kerüljön sor! Az országban, és külföldön egyaránt vállaljuk a nádtető készítést, közel 25 éves tapasztalattal látjuk el a ránk bízott feladatokat. Új ingatlanok kivitelezése esetén, és ha a régi nádtető javítására van szükség, egyaránt számíthat a segítségünkre. Informálódjon részletesen az általunk végzett nádtető készítésről a www.nadteto-straatag.com weboldalon, és keressen bennünket bizalommal! Érdeklődjön a nádtető készítés árakról a 06-70-5210738-as telefonszámunkon, vagy egyeztesse a helyszíni felmérés időpontját a trimexen@gmail.com e-mail címünkön!