Közeleg a tél, és sajnos az utóbbi években megszokhattuk, hogy amint a szúnyogok eltűnnek, megjelennek a poloskák, és nem csak az őszi rajzás, de a téli hideg alatt is előszeretettel jönnek be hívatlanul is az otthonainkba. Ennek „köszönhetően” a szúnyoghálókra nem csak nyáron, de már télen is igen nagy szükség van, hiszen a rovarok már egész évben ellephetik a lakásunkat. Kiváló megoldás egy műanyag redőny szúnyoghálóval kombinálva, ami nem csak a rovarproblémát képes megoldani, de az árnyékolásban is segítséget nyújt.

Sokan gondolják úgy, hogy a műanyag redőnyökre, illetve általában az összes redőnytípusra csak nyáron van szükség, hiszen ilyenkor kell védekezni az erős napsugárzás ellen. Tény, hogy a lakás ilyenkor könnyedén felmelegszik, és a redőnyök ezt valamelyest gátolják, ám télen is érdemes használni az ilyen típusú árnyékolókat. November közepétől kezdve egészen márciusig már késő délután is sötét van, és a belátást egy műanyag redőnnyel lehet a leginkább megakadályozni.

műanyag redőny szúnyoghálóval felszerelt változata emellett ideális megoldás, ha friss levegőt szeretnénk beengedni az otthonunkba, de a poloskákat és más rovarokat még véletlenül sem. A szúnyoghálót a műanyag redőny tokjához rögzítik, és a rolókhoz hasonlóan mozgatható, tehát akár félig leengedett változatban is megállítható, bár ebben az esetben csak az a poloska nem jut be a szobába, amelyik nagyon nem akar.

Ha felkeltettük az érdeklődését, és szeretne Ön is műanyag redőnyt szúnyoghálóval együtt vásárolni, forduljon bizalommal cégünkhöz, a Huszen Bt.-hez! Vállalkozásunk megbízható és színvonalas árnyékolórendszereket kínál, amelyeket weboldalunkon, a www.arnyekrendelo.hu címen tekinthet meg. Ha szeretne megrendelést leadni, illetve, ha kérdése lenne a műanyag redőny szúnyoghálóval kombinált változatával és szolgáltatásainkkal kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén: a 06-209-771-267-es telefonszámunkon, vagy a redony@arnyekrendelo.hu e-mail címünkön; kollégáink várják hívását!