Bizonyos ingatlanoknál egyre inkább szükségessé válik a tetőszigetelés javítása. Ennek számtalan oka lehet, például korábbi kivitelezési hiba is eredményezheti, de gyakori, hogy egyszerűen az anyag kora miatt kell foglalkozni a helyreállítással.

Bármilyen szituációról is legyen szó, nagyon fontos, hogy a műveletet kizárólag szakemberek végezzék. Elsőre sokaknak könnyűnek tűnhet a munka, pedig valójában nagyon sok mindenre kell odafigyelni ahhoz, hogy a végeredmény megfeleljen a követelményeknek és tartós is legyen.

A pontos felmérés rengeteget számít a végeredmény szempontjából

A tapasztalt, gyakorlott szakemberek hozzá sem látnak a tetőszigetelés javításhoz körültekintő felmérés nélkül. Tudni kell azt, hogy például mekkora és milyen jellegű károsodásról van szó.
Meg kell állapítani azt is, hogy pontosan hol sérült a szigetelés, és az mennyire előrehaladott állapotban van.

Az előzetes felmérés során a szakemberek rengeteg kérdésükre megkapják a választ, így ezután már könnyen ki tudják választani az ideális kivitelezési megoldást a javításhoz. Nem lehet akármilyen sérüléshez alkalmazni a sokak által ismert foltszerű formát, ez pedig már a terepszemle során kiderülhet.

Nem érdemes siettetni a folyamatot

Vannak olyanok, akik az előzetes felmérést kissé időhúzásnak érzékelhetik. Szeretnék, ha minél előbb megoldódna a probléma, azonban nem célszerű siettetni a javítást.

A felmérés az ügyfelek érdekeit is szolgálja, hiszen így később biztosan nem kell már az utólagos helyreállítással számolni.

A tetőszigetelés javításához forduljon bizalommal az Aqua-szig Bt.-hez! Ügyfeleinknek garantáljuk a szakszerű, színvonalas kivitelezést. Weboldalunk bővebb információkat is talál, amit a www.minosegitetoszigeteles.hu címen ér el. A legkiválóbb alapanyagokat használjuk a munkánkhoz, amik szintén hozzájárulnak a magas minőséghez.

Ha kérdezni szeretne, hívjon bennünket telefonon a +36-20-934-1490-es számon, vagy küldjön üzenetet az aquaszig@gmail.com e-mail címünkre! Készséggel állunk az érdeklődők rendelkezésére.