Manapság egyre több helyen lehet találkozni szalagfüggönyökkel, vagyis nemcsak irodahelyiségekben, hanem magáningatlanokban és boltokban is. Nem véletlenül, ugyanis majdnem minden szempontból előnyösebb választásnak bizonyulnak, mint a reluxák, vagy a redőnyök.

A szalagfüggönyök legfőképp annak köszönhetik népszerűségüket, hogy rendkívül egyszerűen fel lehet szerelni őket bárhova anélkül, hogy az adott helyiségben nagyobb átalakítási, bontási munkálatokat kéne végezni. Mivel a szalagfüggönyök több méretben kaphatóak, egyszerűen a helyiség adottságaihoz lehet igazítani a méreteiket.

A szalagfüggönyök tulajdonképpen teljesen személyre szabhatóak működésük szempontjából. Az ügyfél többek között azt is eldöntheti, hogy melyik irányba lehessen őket elhúzni. Ennek köszönhetően ezzel kapcsolatban sem kell kompromisszumot kötnie a vevőnek a szalagfüggönyökkel.

Sokan nem tudják, de manapság a szalagfüggönyök a modern lakberendezés egyik közkedvelt elemévé is kinőtték magukat, ugyanis azokat a jegyeket képviselik, amelyek pontosan beleillenek a modern lakberendezési stílus kritériumaiba, vagyis ennek hatására jelentek meg már a magáningatlanokban is. Természetesen ehhez a gyártók is igyekeztek igazodni, így a szalagfüggönyök számtalan árnyalatban elérhetőek, így minden vásárló megtalálhatja a neki tetsző, otthonával harmonizáló színt.

Végül, de nem utolsó sorban a szalagfüggönyöket az egyszerű karbantarthatóságuk és tisztíthatóságuk miatt is kedvelik tulajdonosaik, hiszen elég csak egy nedves ronggyal áttörölni felületüket. A sötétebb árnyalatok ráadásul nem is koszolódnak olyan látványosan, mint a világosabbak, így egy-egy nagytakarítás alkalmával elég leporolni őket.

Tegyen szert Ön is előnyökre, vásároljon szalagfüggönyt a Rolódiszkont Webáruházból! Keresse fel honlapunkat a www.rolodiszkont.hu címen! Kérdés esetén hívjon minket telefonon, a 06-20-540-1313-as számon, vagy érdeklődjön e-mailen az info@rolodiszkont.hu címen! Vásároljon minőségi termékeket kínálatunkból!