Otthonunkban a fűtési rendszer kialakítása mindenképpen kiemelt figyelmet érdemel, ugyanis nem csak a kiadásainkat és a kényelmünket fogja befolyásolni a döntés, hanem a biztonságunkat is. Különösen fontos a kémény megfelelő kialakítása, de nem szabad megfeledkezni a rendszeres ellenőrzésről és a karbantartásról sem. Ha bármiben is bizonytalanok vagyunk, érdemes igénybe venni mérnöki szaktanácsadást.

mérnöki szaktanácsadás a tervezővel, kivitelezővel történő egyeztetésből, a vonatkozó szabványok, előírások megbeszéléséből áll. Mindez történhet akár a helyszínen is, de fontos, hogy sort kerítsünk rá a későbbi problémák elkerülése érdekében. A mérnöki szaktanácsadás során érdemes a Tv kamerás vizsgálatot is igényelni. Ennek előnye, hogy a kémény kamerázásának köszönhetően vésés, falbontás nélkül ismerhetjük meg a kémény belső állapotát. A technika lehetővé teszi, hogy Ön, mint tulajdonos is belenézhessen a kéménybe anélkül, hogy a tetőre kellene másznia. Fontos, hogy a vizsgálat nem helyettesíti a területileg illetékes kéményseprői szakvéleményt! A mérnöki szaktanácsadás a műszeres füstgázelemzéssel válik teljessé. Ennek lényege, hogy kalibrált műszerrel mérést végzünk O2, CO, NO és CO2 gázokra vonatkozóan, az eredményt pedig pdf dokumentumként elküldjük a megrendelő részére. A mérésnek köszönhetően fény derül a tüzelőberendezés hatékonyságára, illetve következtetéseket lehet levonni a megfelelő működésére vonatkozóan. Ehhez szaktanácsadást tudunk biztosítani.

Cégünk fő tevékenysége a kéményseprő-ipari szolgáltatás, és ehhez kapcsolódóan végzünk megbízható, profi mérnöki szaktanácsadást, méghozzá kedvező feltételekkel. Mindenkinek érdemes felkeresnie minket, aki biztonságos, élhető otthont szeretne kialakítani.

Bővebb információért látogasson el honlapunkra, a www.filantrop.org weboldalra, ahol mindent megtalál rólunk! Ha további kérdése merült fel vagy úgy döntött, hogy igénybe veszi a mérnöki szaktanácsadást, keressen minket bizalommal a  +36 76 322 321-es telefonszámon vagy a filantrop@filantrop.org e-mail címen!