Vizesedik a fala, és nem szeretne bontást végezni? Óvja az egészségét, és olyan megoldást keres, ami megszünteti a penészesedést? A lemezes vízszigetelés módszerének köszönhetően újra száraz falú lesz az ingatlana.

A korábbi építésű ingatlanoknál előfordul, hogy a nem tökéletes szigetelés miatt valahol vizesedik a fal. Ez a probléma több szempontból előnytelen, és nehéz rá megoldást találni. A bontási munkák óriási feladatot jelentenek, nagy költséggel járnak, és egyáltalán nem biztos, hogy megoldható. Ha a helyiségben vagyontárgyak is találhatóak, akkor azoknak megóvása is szükséges. A nedves fal penészesedni kezd, aminek a megszüntetése nagyon nehéz feladat. Ha a vizes fal lakott helyiségben található, akkor ez egészségügyi problémákhoz is vezethet. A kellemetlen szag, a rossz levegő, a penész belégzése hosszú távon betegséget is okozhat. Vannak, akik megpróbálják a falat tisztítani, szárítják, majd újrafestik, de ez csak rövid távú megoldás. Az igazán jó választás, ha teljes mértékben megszüntetik a vizesedést. A lemezes vízszigetelés módszere még nem mindenki számára ismert, de egyre inkább kezd elterjedni. A lemezes vízszigetelésnek rengeteg előnye van, amelyek közül a legfontosabb, hogy bontás nélkül végezhető el. Ha szeretné, hogy újra szárazak legyenek az épületének falai, akkor érdemes a lemezes vízszigetelés mellett dönteni. A szakemberek bepréselik a fémlemezt a résekbe, ami megakadályozza a nedvesség bejutását és tovább terjedését. A lemezes vízszigetelés lehetővé teszi az utólagos helyreállítást, így sokkal kevesebb problémával jár, mint ha mást megoldást választana. A vályogházak szerkezete teljesen más, mint a hagyományos módon készült épületeké, és ezeknél még inkább előfordul a vizesedés. Újra lakhatóvá és jól használhatóvá teheti az ingatlant, ha él a lemezes vízszigetelés lehetőségével.

Alkalmazzon korszerű technikát, és legyenek az ingatlana falai újra szárazak! Annak érdekében, hogy minél hamarabb sor kerüljön a munkálatok precíz elvégzésére, érdemes cégünket, a Bonasi Szig Building Kft.-t választani. Bármilyen típusú épület utólagos falszigetelésére van szükség, megéri hozzánk fordulni. Informálódjon részletesen az általunk alkalmazott módszerekről a www.bonasi.hu internetes oldalon, és keressen bennünket a 06-70-5206663-as telefonszámon, vagy az info@bonasi.hu e-mail címen!