Lapostetős épület kivitelezését tervezi, vagy egy régi ingatlant szeretne komfortosabbá varázsolni? Célja, hogy minél több fény áramoljon a beltéri helyiségekbe? Lehetősége van lapostető ablakok beépítésére, amelyekkel könnyen megoldhatja ezt a feladatot, azonban fontos, hogy strapabíró, a külső hatásoknak jól ellenálló nyílászárók kiválasztására kerüljön sor.

Minden épület esetében lényeges a fény biztosítása, és a rendszeres szellőztetés megoldása. A korszerű technológiáknak köszönhetően sokféle módon építhetők fel az ingatlanok, többek között a tetőszerkezetek is különböznek egymástól. Egyre több helyen fedezhető fel lapostető, amely esetében kiemelt figyelmet szükséges fordítani a precíz, hatékony megoldásra. A szélsőséges időjárási viszontagságok, és más külső tényezők hamar kárt okozhatnak, ezért nem maradhat el a korszerű módszerek alkalmazása, és a legjobb minőségű anyagok felhasználása. A megfelelő mennyiségű fény biztosítása, valamint a szellőztetés elengedhetetlen, erre a célra szolgál a lapostető ablak. Előfordulhat, hogy esztétikai szempontból kerül sor a lapostető ablak beépítésére, ilyenkor nincs szükség nyitható nyílászáróra. Egyéni igényei szerint választhatja ki az ideális terméket, de nagyon fontos, hogy profi szakemberek végezzék a lapostető ablak szakszerű beépítését.

Biztosítson bőséges természetes fényt az ingatlan belső terében! Szerezze be megbízható kézből a megfelelő méretű, kiváló minőségű lapostető ablakot! Cégünk, a BAU-LUXUS Kft. különböző típusú tetőablakokat kínál kedvező áron, így könnyen megtalálhatja a tökéletes megoldást. Nem csak az időtálló, strapabíró, esztétikailag is kifogástalan terméket szerezheti be nálunk, hanem ránk bízhatja a szakszerű beépítést, és a karbantartást is. Ha a régi lapostető ablakok cseréjére van szükség, szintén érdemes bennünket felkeresni. Tudjon meg többet a szolgáltatásunkról a www.tetoablakbeepites.hu weboldalon! Egyeztessen munkatársainkkal a 06-20-3146148-as telefonszámon, vagy írjon üzenetet a bau.luxus@t-online.hu e-mail címre!