A saját otthon hatalmas érték, ám nem elegendő birtokba venni, az évek múlásával a legkiválóbb állapotú ingatlan is felújításra szorul időről-időre. A felújítás úgy észszerű, ha egy-egy munkafolyamat a teljes ingatlant érinti. Ha tehát a tulajdonosok úgy érzik, hogy elérkezett a nyílászáró csere ideje, érdemes valamennyi elavult ajtót és ablakot egyszerre lecserélni. Ez igen nagy költséggel járhat, és a nyílászárók terén nem érdemes spórolni, hiszen az ajtók és ablakok jelentősen befolyásolják a lakók kényelmét. Egy nagyobb összeget azonban nem feltétlenül lehet fedezni a családi kasszából. Mi a megoldás?

lakásfelújítás támogatás 2021 a kormány által korábban meghirdetett otthonteremtési program új lehetősége. A támogatás lényege, hogy pozitív elbírálás esetén bármilyen felújítási munka költségének felét, de maximum 3 millió forintot átvállal az állam. Fontos tudni, hogy a lakásfelújítás támogatás 2021 a gyakorlatban úgy néz ki, hogy az érdeklődőknek önerőből kell kifizetni a munkálatokat, a költségeket utólag téríti meg az állam. A felújításhoz kapcsolódó számlák tehát kulcsfontosságúak, ugyanis ezeket kell benyújtani a Magyar Államkincstárnak, méghozzá a munkálatok befejeződését követő 60 napon belül. Azok számára, akik szeretnék új nyílászárókkal komfortosabbá tenni otthonukat, remek opció a lakásfelújítás támogatás 2021, hiszen az ablakok és ajtók cseréjére is igényelhető.

Szeretné kihasználni a lakásfelújítás támogatás 2021 által biztosított lehetőséget? Olyan csapatot keres, akik vállalják a támogatás keretein belül a nyílászáró cserét? Az Ablaktherm Kft. szakértőire számíthat, ha úgy döntött, hogy a lakásfelújítás támogatás 2021 az Ön számára is jó alternatíva a felújításhoz! Bejárati és beltéri ajtók, ablakok, árnyékolástechnikai eszközök forgalmazása és beépítése tartozik a profilunkba, így teljes körű megoldást tudunk nyújtani a nyílászárók terén. Amennyiben szeretne bővebben tájékozódni termékeinkről és szolgáltatásainkról, látogasson el az m.akciosablak.hu weboldalra, kérdéseit pedig tegye fel bátran munkatársainknak a +36-29-354-856-os telefonszámon vagy az info@akciosablak.hu e-mail címen! A lakásfelújítás támogatás 2021 Önnek is jó lehetőséget tartogat, vágjon bele velünk!