Ingatlant vásárol, vagy bővíti a meglévő családi házát? Kössön lakásbiztosítást, vagy vizsgálja át a szerződésének szolgáltatásait, és változtasson egyéni igényei szerint!

Mindenkinek fontos a család otthonának védelme. Már az építkezés ideje alatt előfordulhat olyan káresemény, ami ellen célszerű a kivitelezés alatt álló épületet bebiztosítani. Ha hitelt vesz fel a terv megvalósításához, a bank kötelezően előírja az épület lakásbiztosítását. Az elkészült ház berendezése után fontos azonnal módosítani a lakásbiztosítást, és az állapotnak megfelelően kérni a szolgáltatásokat. Ha a későbbiekben korszerűsít vagy bővít, és nő az ingatlan értéke, akkor mindenképp kérje a biztosítási összeg emelését a lakásbiztosításában! Ezeket a változtatásokat a legegyszerűbben úgy teheti meg, ha megbíz egy biztosítási tanácsadó céget, ahol készséggel kiszolgálják Önt. Ha lakásban él, akkor valószínű, hogy a lakóközösség együtt köti meg az épületre a lakásbiztosítást, aminek a díját általában a közös költséggel együtt fizetik a lakók. Ebben az esetben Önnek elegendő egy olyan lakásbiztosítást kötni, amely az ingóságának, az értéktárgyainak védelmére szolgál. A lakásbiztosítás a legkülönbözőbb elemi károk esetén fizet, így nem Önnek kell a helyreállítási költségeket finanszírozni. Nagy segítség lehet a kárrendezés ügyintézésében, ha a szerződésének kezelésével egy tanácsadó céget bíz meg, ahol hasznos tanácsokkal látják el. Nyugodtabban élhet a mindennapokban, ha tudja, hogy az ingatlanában történt károk esetén van kihez fordulni. Egy kisebb összeg rendszeres fizetése biztosítja az Ön számára azt, hogy bármikor megkaphassa a szükséges kártérítést.

Jusson bővebb információhoz a lakásbiztosítással, és más hasznos, kedvező lehetőségekkel kapcsolatban is a www.pannonsafe.hu weboldalon! Cégünk, a Pannon-Safe Kft. munkatársai készséggel állnak a rendelkezésére, bármilyen kérdése merül fel. Hívja bizalommal a 06-72-222010-es telefonszámot, vagy küldjön üzenetet az info@pannonsafe.hu e-mail címre!