infonegyed.hu

Könnyűszerkezetes házak: miért egyre népszerűbbek?

2019-05-23 Ingatlan

Aki odafigyel az ingatlanpiacon történő változásokra és fejlesztésekre, az már tapasztalhatta, hogy egyre többször lehet a könnyűszerkezetes házakról olvasni, és többnyire csak jót. Ez nem véletlen, hiszen tényleg csupa jót lehet róluk elmondani, éppen ezért terjednek egyre jobban immáron hazánkban is!

Könnyűszerkezetes házakat többnyire az Egyesült Államokban találunk, sőt, az itt épült házak nagy része ezzel a technológiával készül. Vannak persze hátrányai is, amit a legjobban a tornádók sújtotta országrészben élők tapasztalhatnak meg, ám az előnyei még így is számosak. Nálunk, Magyarországon ráadásul az a veszély sem áll fent, hogy tornádók felkapják a házat, és meg sem állnak vele Csodaországig, bár tény, hogy a délkeleti szomszédaink már tapasztalják ezt az időjárási jelenséget, köszönhetően a klímaváltozásnak.

Visszatérve a könnyűszerkezetes házak előnyeire, tudható róluk, hogy a szigetelésűk kiváló, a felépítésük gyors, a költségek alacsonyan tarthatóak, sőt, bizonyos esetekben a hagyományos téglaházakhoz képest 10-15% árelőnyt biztosítanak, ráadásul a felújításuk és a bővítésük is jóval egyszerűbb, mint a hagyományos házaké. Ezek a tulajdonságok már önmagukban is elegendőek ahhoz, hogy a könnyűszerkezetes házak egyre népszerűbbek legyenek, ám van még egy hatalmas előny, ami kiemeli őket a mezőnyből, ez pedig a változatosság. Mivel könnyűszerkezetről van szó, az ilyen épületek esetében nem jelent akadályt a szerkezet súlya, így bármilyen kiszögellések, sőt, akár toronyszobák is egyszerűen megvalósíthatóak jelentős többletköltség nélkül!

Szeretne Ön is könnyűszerkezetes házban élni? Ez esetben keresse fel cégünk, a Palmex Kft. weboldalát, amit a www.palmex.hu címen érhet el, tájékozódjon részletesen szolgáltatásainkról, és tekintse meg referenciáinkat is! Amennyiben kérdése merülne fel, vagy egyeztetni szeretne a megrendelésével kapcsolatban, keressen bennünket megadott elérhetőségeink egyikén: hívja a 06-20-332-7369-es telefonszámunkat, vagy írjon a palmex.kft@gmail.com e-mail címünkre!