Aki még sosem költözött, érhető módon fél egy kicsit tőle, hogy hogyan bonyolítható le minden zökkenőmentesen. Csomagolás, pakolás, hurcolkodás, majd a berendezkedés az új lakásban – kétségtelen, hogy nem egyszerű feladat, ezért gyakran még a rutinos költözők is tartanak tőle. Kétségbe esni azonban nem szabad, hiszen egy gyakorlott, költöztetéssel foglalkozó cég mindent megold.

Természetesen, ahhoz, hogy a költöztetés valóban zökkenőmentes legyen, gondos előkészítés szükséges. A dobozolással érdemes sorban, helyiségről helyiségre haladni és egyúttal mindjárt lomtalanítani is, hogy a felesleges, szelektálásra ítélt dolgok cipelésével ne kelljen foglalkozni. Figyeljünk oda rá, hogy a csomagolóanyag strapabírásához mérten pakoljunk, nehogy leszakadjanak a dobozok, zsákok! Ugyan némi plusz feladatot jelent a dobozok tartalmáról a listavezetés, de megéri foglalkozni vele, mert sokkal gyorsabbá teszi a kicsomagolást. A költöztetéshez érdemes olyan céget hívni, ami teljes körű szolgáltatást nyújt. Sokan úgy gondolják, hogy inkább rokonok, barátok segítségét kérik, azonban ez gyakran nem jó választás. Sajnos még a legmegbízhatóbb barátnak is közbe jöhet valami az utolsó pillanatban, és ezzel borul az egész terv. A költöztetéshez ráadásul nagy kapacitású teherautó a praktikus, amibe könnyen beférnek a bútorok is. Az esetek többségében így egy-két fordulóval lebonyolítható a teljes folyamat, míg egy kisebb járművel akár az egész nap is rámehet a költöztetésre.

Cégünk, a Bútor Tefu Bt., a zökkenőmentes költöztetés mestere. Kedvező áron dolgozunk, és kiemelt figyelmet fordítunk a ránk bízott bútorok, csomagok sértetlenségére. A hozzánk forduló ügyfeleknek semmitől nem kell tartaniuk a költöztetés során.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, bővebb információért látogasson el a www.koltoztetes-butorszallitas.hu weboldalra! Ha kérdése van vagy igénybe venné a költöztetést Budapesten, hívjon minket a +3630 / 990-4787-es telefonszámon vagy írjon nekünk a butortefu@gmail.com e-mail címre, szívesen állunk rendelkezésére!